Κυριακή, 28 Νοεμβρίου, 2021

Η Αστυνομία για τη χθεσινή τραγωδία -Βίντεο από το σημείο

Η Αστυνομία για τη χθεσινή τραγωδία -Βίντεο από το σημείο


Video: http://onairnews.blogspot.com


Βίντεο: Αχελώος Tv από xiromeronews.blogspot.com

H Αστυνομία εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση για το τροχαίο που χθες βράδυ στοίχισε τη ζωή σε πέντε λαθρομετανάστες και προκάλεσε τον τραυματισμό 43 ακόμη:

Χθες (27-1-2012) το βράδυ, στην Επαρχιακή Οδό Αστακού – Μύτικα, στη θέση Μαραθιάς (Αστακού), Ι.Χ. Φορτηγό αυτοκίνητο που μετέφερε τουλάχιστον σαράντα οχτώ (48) παράνομους μετανάστες, Αφγανικής υπηκοότητας, κινούμενο με κατεύθυνση από Αστακό προς Μύτικα, ανετράπη στη μέση της οδού από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία.

Από το ανατρεπόμενο φορτηγό ανασύρθηκαν πέντε (5) θανάσιμα τραυματισμένοι αλλοδαποί, οι δε άλλοι 43 εντοπίσθηκαν τραυματισμένοι.

Όλοι οι τραυματίες διακομίσθηκαν σε Νοσηλευτικά ιδρύματα κοντινών περιοχών από οχήματα του ΕΚΑΒ που μετέβησαν στο σημείο. Δώδεκα (12) από αυτούς παραμένουν ακόμα για νοσηλεία, ενώ στους υπόλοιπους τριάντα ένα (31) παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και κρατούνται στις Αστυνομικές Αρχές.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι το Ι.Χ. Φορτηγό είχε κλαπεί την 18-10-2010 από το Κορωπί Αττικής, ενώ έφερε Βουλγαρικές πινακίδες οι οποίες είχαν αφαιρεθεί την 3-12-2011 από την περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα Αθηνών.

Αστυνομική έρευνα και Προανάκριση για το τροχαίο ατύχημα, καθώς και για τον τρόπο, τις διαδικασίες και τις συνθήκες μεταφοράς και διακίνησης των παράνομων μεταναστών, ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αστακού.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.