Σάββατο, 24 Οκτωβρίου, 2020

Η Β’ ΕΛΜΕ καλεί στο συλλαλητήριο για το ασφαλιστικό

gisfkglsoo563b01d6bc7bbΗ Β’ΕΛΜΕ Αιτωλοακαρνανίας καλεί στο συλλαλητήριο για το ασφαλιστικό, που οργανώνει η ΑΔΕΔΥ και θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 16/1/2016 στις 12.00 στην Αθήνα (Πλατεία Ομονοίας). Για τη μετακίνηση των εκπαιδευτικών η ΑΔΕΔΥ μισθώνει λεωφορείο το οποίο αναχωρεί από το Αγρίνιο το Σάββατο στις 7.00 π.μ. έξω από το 3ο Λύκειο Αγρινίου και επιστρέφει το βράδυ. Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

Αγαπητοί συνάδελφοι το σχέδιο νόμου που προωθεί η κυβέρνηση για το ασφαλιστικό αποτελεί την ολοκλήρωση του εγκλήματος που ξεκίνησε με τους προηγούμενους αντικοινωνικούς ασφαλιστικούς νόμους.

Με το νέο ασφαλιστικό μπαίνει οριστικό τέλος στο δημόσιο, αναδιανεμητικό σύστημα ασφάλισης με αλληλεγγύη των γενεών και αυτό μετατρέπεται καθαρά σε ανταποδοτικό – κεφαλαιοποιητικό.

Εκτός από τις συντάξεις της φτώχιας και της εξαθλίωσης για δουλειά μέχρι τα γεράματα που περιλαμβάνονται στο νομοσχέδιο, πλήττεται ιδιαίτερα η νέα γενιά που με την ανεργία στους νέους να έχει φτάσει το 60% και τις ελαστικές μορφές απασχόλησης τα 40 χρόνια εργασίας μόνο ως ανέκδοτο μπορούν να χαρακτηριστούν.

Για του παραπάνω λόγους η Β΄ΕΛΜΕ Αιτ/νίας συμμετέχει στο συλλαλητήριο ενάντια στην κατεδάφιση της κοινωνικής ασφάλισης που οργανώνει η ΑΔΕΔΥ το Σάββατο 16/1/2016 στις 12.00 στην Αθήνα (Πλατεία Ομονοίας).

Καλούμε όλους τους συναδέλφους να συμμετέχουν δυναμικά.

Για τη μετακίνηση των συναδέλφων η ΑΔΕΔΥ μισθώνει λεωφορείο το οποίο αναχωρεί από το Αγρίνιο το Σάββατο στις 7.00 πμ έξω από το 3ο Λύκειο Αγρινίου και επιστρέφει το βράδυ.  Δηλώσεις συμμετοχής στο τηλ. 6974588255.

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.