Τρίτη, 26 Ιανουαρίου, 2021

Η ΓΕΑ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Wakeboard

Η ΓΕΑ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Wakeboard

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της Εθνικής μας Ομάδας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Wakeboard που διεξήχθη στο Μιλάνο της Ιταλίας.

Η εκπροσώπηση της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου στην Εθνική μας ομάδα είχε τη μερίδα του λέοντος.

Σε σύνολο 36 κρατών που συμμετείχαν η χώρα μας, αν και συμμετείχε για πρώτη φορά, βρέθηκε στην 21η θέση, αφήνοντας πίσω της μεγάλες χώρες όπως Γερμανία, Χονγκ-Κονγκ, Βραζιλία, Ιαπωνία, Κολομβία και πολλές άλλες ακόμα.

Η ελληνική αποστολή άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στην διοργάνωση με τη σοβαρότητα και τη συνοχή των αθλητών της, σε μια χρονική στιγμή που ο διεθνής τύπος έχει στραμμένο το βλέμμα του επάνω μας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε δύο ραδιοφωνικούς σταθμούς της Ιταλίας που κάλυπταν ζωντανά τους αγώνες οι αθλητές μας κλήθηκαν και παραχώρησαν συνέντευξη εξηγώντας την προσπάθεια που έγινε από την χώρα μας ώστε να μπορέσει να είναι παρούσα στη διοργάνωση.

Συνολικά έλαβαν μέρος 253 αθλητές από 36 χώρες που αποτελεί ρεκόρ συμμετοχών στην ιστορία του θεσμού.

Στην ελληνική αποστολή συμμετείχαν οι αθλητές  ο Στέφανος Καββαδάς,  ο Κάρολος Κατωπόδης, και  η Ελπίδα Ευθυμίου από τη Γυμναστική Εταιρεία Αγρινίου,  η Παναγιώτα Κοκκόνη και ο Νίκος Γιαμαίος απο τον Όμιλο της Πάτμου, και η Αφροδίτη Χριστοδούλου από τον  Όμιλο της Πάρου.

Αρχηγός αποστολής ο κ. Γιάννης Γκάρτζος (ΓΕΑ),  προπονητής ο κ. Βασίλης Σιούνης (ΓΕΑ) και συνοδός η κα Αλεξάνδρα Χριστοδούλου-Κονιδά.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου από τη θέση αυτή ευχαριστεί ολόθερμα τους συμπολίτες μας που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του και ήλθαν αρωγοί σε  αθλητικό υλικό και χρηματική ενίσχυση και συνέβαλαν στην πραγματοποίηση της συμμετοχής του Ναυταθλητικού τμήματος της ΓΕΑ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Wakeboard.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.