Τετάρτη, 3 Ιουνίου, 2020

Η Γλυκερία και ο Γιώργος Λιανός στο ΕΜΙΛΕΟΝ

ΣΑΒΒΑΤΟ 29/12/2012

Μετά από ένα πετυχημένο καλοκαίρι, η Γλυκερία συνεχίζει το μουσικό της ταξίδι με τις περιοδείες του χειμώνα. Με αμέτρητες επιτυχίες στο βιογραφικό της αλλά και με τραγούδια μέσα από ένα ευρύτερο φάσμα ρεπερτορίου, θα μας παρασύρει σ’ αυτό που λέγεται γνήσια διασκέδαση προσφέροντας ταυτόχρονα στιγμές μεγάλων συγκινήσεων.

Έχοντας αφήσει τη δική της σφραγίδα στην ιστορία του ελληνικού τραγουδιού, διακρίνεται για τη γνησιότητα, τη ζεστασιά και την αυθεντική ψυχαγωγία που χαρίζει στο κοινό της. Παρουσιάζει επιλογές γνωστών και αγαπημένων κομματιών, με την υπογραφή των σημαντικότερων δημιουργών.

Τραγούδια φυλαγμένα στην καρδιά μας αλλά και τραγούδια που δεν έχουμε την ευκαιρία να ακούμε συχνά σε μια μουσική συνάντηση ψυχής! Από τη μουσική γειτονιά του αγαπημένου Βασίλη Τσιτσάνη και των Βαμβακάρη, Παπαιωάννου, Μπαγιαντέρα, Ζαμπέτα μέχρι τα σύγχρονα μονοπάτια των Νικολόπουλου, Κραουνάκη, Ζήκα κ.α. Ένα μελωδικό και διασκεδαστικό πρόγραμμα με υψηλή αισθητική.

Μαζί της ο θαυμάσιος ερμηνευτής Γιώργος Λιανός, γνωστός και από τις τηλεοπτικές του εμφανίσεις στην τηλεόραση τα τελευταία χρόνια.Μουσικές και ερμηνείες που δημιουργούν ατμόσφαιρες, προκαλούν συναισθήματα και φλερτάρουν με τη μνήμη, σε μία αυθεντική χειμωνιάτικη πρόταση ψυχαγωγίας, με κλασσικά πλέον ακούσματα.

Μαζί τους  μια εξαιρετική εξαμελής  εξαιρετική ορχήστρα ..

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ: ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΟΚΙΜΙΟΥ

ΕΜΙΛΕΟΝ SPORTS CENTER  τηλ.2641055543 – 6948399052

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.