Παρασκευή, 5 Μαρτίου, 2021

Η Δημοκρατική Αριστερά Αιτωλ/νίας καταδικάζει τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα

Η Δημοκρατική Αριστερά Αιτωλ/νίας καταδικάζει τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα

1296-310x232Ανακοίνωση Ν.Ε ΔΗΜΑΡ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ
Η Νομαρχιακή επιτροπή της Δημοκρατικής Αριστεράς Αιτωλ/νίας καταδικάζει απερίφραστα την Δολοφονία του Παύλου Φύσσα στην Αμφιάλη.
Καλεί τον πολιτικό κόσμο να αναλάβει τις ευθύνες του μπροστά στην επικίνδυνη για την συνταγματική νομιμότητα, παραβατική συμπεριφορά των φασιστικών ομάδων που συγκροτύν το κόμμα της Χρυσής Αυγής.
Η Δημοκρατική Αριστερά όταν μετείχε στην κυβέρνηση με τον αρμόδιο τότε Υπουργό Δικαιοσύνης Αντώνη Ρουπακιώτη συνέταξε το Αντιρατσιστικό Νομοσχέδιο το οποίο ο Πρωθυπουργός κος Σαμαράς το θεώρησε αχρείαστο και δεν το προώθησε για ψήφιση στη Βουλή.
Θεώρησε όμως πιο χρήσιμο τον κατά πραξικοπηματικό τρόπο κλείσιμο της ΕΡΤ ,την όξυνση των προβλημάτων της κοινωνίας με τις μονομερής ενέργειες σε βάρος των εργαζόμενων στην Αυτοδιοίκηση,στην Εκπαίδευση και σε άλλους τομείς της Οικονομίας.
Καιρός είναι πλέον ο καθένας να αναλάβει τις ευθύνες του γιατί με την αυταρχική και αδιέξοδη πολιτική της σημερινής Κυβέρνησης που ρίχνει νερό στο μύλο της Χρυσής Αυγής,διαλύοντας καθημερινά τον κοινωνικό ιστό, τίποτα καλό δεν μπορεί να περιμένει ο τόπος μας.

Αγρίνιο 19-09-2013
ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ.

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.