Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου, 2021

Η Δημοκρατική Συμμαχία Αγρίνιου αναγγέλει την έναρξη λειτουργίας των γραφείων της

Η Δημοκρατική Συμμαχία Αγρίνιου αναγγέλει  την έναρξη λειτουργίας των γραφείων της

ANAKOINΩΣΗ

Η Δημοκρατική Συμμαχία-Τοπική Οργάνωση Αγρίνιου αναγγέλει την έναρξη λειτουργίας των γραφείων της στην Κεντρική Πλατεία-Οδός Σαλάκου 2 στο Αγρίνιο από τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2011.
Σκοπός λειτουργίας των γραφείων της Δημοκρατικής Συμμαχίας στο Αγρίνιο είναι η άμεση επαφή με τους πολίτες του Δήμου Αγρινίου αλλά και της ευρύτερης περιοχής και η καταγραφή των πολιτικών απόψεων και προβλημάτων που αυτοί αντιμετωπίζουν. Τα γραφεία , αλλά πάνω απ’όλα τα μυαλά των ανθρώπων της ΔΗ.ΣΥ. , είναι ανοικτά στις απόψεις που κάθε πολίτης έχει για την πολιτική και τους πολιτικούς .
Η πλειοψηφία των ανθρώπων της ΔΗ.ΣΥ. είναι άνθρωποι που δεν έχουν ασχοληθεί καθόλου ή έχουν ασχοληθεί πολύ λίγο με την πολιτική στο παρελθόν και συγχρόνως υπάρχουν ανάμεσά τους αξιόλογα στελέχη τα οποία τους συμβουλεύουν με βάση την εμπειρία τους.
Η ΔΗ.ΣΥ. είναι ένα νεοσύστατο πολιτικό κόμμα και έχει ανάγκη την πολιτική συνδρομή και βοήθεια ανθρώπων που μοιράζονται τις ίδιες ιδέες , αρχές και απόψεις με αυτή. Γι αυτό το λόγο κανένας δεν περισεύει και η κάθε πολιτική άποψη θα γίνει σημαία για τη ΔΗ.ΣΥ .
Στην εποχή που ζούμε , όπου η πολιτική ολοένα απαξιώνεται και όπου η πλειοψηφία των πολιτικών δεν έχει κατανοήσει το πραγματικό πρόβλημα της Ελλάδας και της ελληνικής οικονομίας , η Δημοκρατική Συμμαχία υπόσχεται να δώσει πραγματικές λύσεις και να πάει την Ελλάδα μπροστά .
Η Ελλάδα δίδαξε σε όλο τον κόσμο τη Δημοκρατία , αλλά στην πορεία η ηγεσία της ξέχασε το σημαντικότερο : ότι « στη Δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα » , όπως έλεγε κι ο αείμνηστος Παύλος Μπακογιάννης. Γι αυτό λοιπόν και η Δημοκρατική Συμμαχία καλεί όλους τους πολίτες να συμμαχήσουν μαζί της ώστε να βρεθεί πραγματική διέξοδος από τη δινή κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η χώρα μας.

Διοικούσα Επιτροπή Τ.Ο. Αγρινίου

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.