Τετάρτη, 3 Μαρτίου, 2021

Αιχμηρή ανακοίνωση της ΔΗΜ.ΑΡ. Αιτωλ/νιας για την υπερφορολόγηση των νοικοκυριών

Αιχμηρή ανακοίνωση της  ΔΗΜ.ΑΡ. Αιτωλ/νιας για την υπερφορολόγηση των νοικοκυριών

κατάλογοςΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΔΗΜ.ΑΡ . ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΥΠΕΡΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ ΤΩΝ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΩΝ

Στις πρώτες μέρες του Σεπτέμβρη ο κ .Σημίτης, θυμήθηκε το <λεφτά υπάρχουν> και το επικαλέσθηκε για να υποδηλώσει την κατά τη γνώμη του πολιτική ανεπάρκεια του ΓΑΠ,, που όμως αυτός του έδωσε το δακτυλίδι. Εμείς λέμε ότι στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί. Γιατί  ο κ. Σημίτης πολύ καλά ξέρει ότι, όπως κατήγγειλε ο κ .Φλωράτος του ΣΔΟΕ και αυτά τα στοιχεία παρουσίασε στη Βουλή  ο βουλευτής της ΔΗΜ.ΑΡ. κ. Τσούκαλης αν ελεγχθούν τα πρόσωπα της λίστας Λαγκάρτ και οι 6800  εξωχώριες  εταιρείες (off shore) οι έλεγχοι αυτοί θα φέρουν στα δημόσια ταμεία πολύ περισσότερα χρήματα από τον ΕΝΦΙΑ και  την υπερφορολόγηση των  εισοδημάτων που τα τελευταία χρόνια  έχουν μειωθεί τουλάχιστο κατά 30%.

Δηλαδή όταν μέχρι σήμερα από 6800 εξωχώριες εταιρείες έχουν ελεγχθεί μόνο  32 και σε αυτές έχουν  επιβληθεί πρόστιμα ύψους 45 εκ.ευρώ,δηλαδή πάνω από  ένα εκατομμύριο ανά εταιρεία, αν υπήρχε πολιτική βούληση να ελεγχθούν όλες, τότε τα χρήματα που μπορούμε να πιθανολογήσομε ότι θα  μπορούσαν να εισπραχθούν θα ήταν  της τάξης των 6 δισεκ.ευρώ.

Επειδή λοιπόν αυτές τις μέρες που ο Λαός καλείται να πληρώσει δόσεις του ΕΝΦΙΑ     ,δόσεις του φόρου εισοδήματος για να προκύψει τελικά το «πλεόνασμα»  ,τα ΜΜΕ μας θύμισαν και πάλι ότι την τελευταία δεκαετία βγήκαν παράνομα από τη χώρα 260 δισεκ. ευρώ .Δηλαδή μας θύμησαν και πάλι ότι λεφτά υπάρχουν όμως αυτά ανήκουν στους ομοτράπεζους και φίλους της διαπλεκόμενης εξουσίας, κομμάτι της οποίας είναι ο κ.Σημίτης και η συγκυβέρνηση Σαμαρά –Βενιζέλου.

30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2014

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ

ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.