Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου, 2020

Η ΔΗΜ.ΑΡ. απαντά για τη στόχευση της χθεσινής της ανακοίνωσης

ΔΗΜ.ΑΡ.Η Νομαρχιακή Επιτροπή Αιτωλοακαρνανίας της Δημοκρατικής Αριστεράς απαντά στο agrinionews.grαναφορικά με την ανακοίνωση της για τους δραπέτες των φυλακών Τρικάλων. Ουσιαστικά απαντά στην απορία που εξέφρασε το siteγια το ποια ήταν η στόχευση της χθεσινής της ανακοίνωσης στην οποία η ΔΗΜ.ΑΡ. ανέφερε: «Οι επιχειρήσεις της Αστυνομίας κατά επικίνδυνων κακοποιών πρέπει πάντοτε να συνεκτιμούν τους κινδύνους για τη ζωή τόσο των αστυνομικών όσο και των αθώων πολιτών. Ως προς τη συγκεκριμένη επιχείρηση κατά των δραπετών των Φυλακών Τρικάλων οφείλουμε να αναμένουμε να ολοκληρωθεί το έργο της Αστυνομίας για να αξιολογήσουμε ως κοινωνία και ως θεσμικό σύστημα την όλη διαδικασίας».

Η απάντηση της ΔΗΜ.ΑΡ. στο agrinionews.gr , αναφέρει: 

Είναι ενδιαφέρον το πώς σε μια ανακοίνωση της Δημοκρατικής Αριστεράς, όπου οι πέντε δραπέτες των φυλακών Τρικάλων αναφέρονται και χαρακτηρίζονται με σαφήνεια ως επικίνδυνοι κακοποιοί, εγείρονται από μέρους του συντάκτη του siteσας αμφιβολίες περί στόχευσής της, τη στιγμή που μιας τέτοιας σοβαρότητας και σημασίας επιχείρηση για την Δημόσια Τάξη λαμβάνει χώρα στον Νομό.

Ελπίζουμε να γίνεται ευρέως και αυτονόητα αντιληπτό πως η ευχή να μην υπάρξουν θύματα αθώων πολιτών, έγινε σε αντιδιαστολή με την προηγούμενη επιχείρηση που διεξήχθη στην Κορινθία εναντίον των κακοποιών, η οποία είχε ως αποτέλεσμα τον τραγικό χαμό της νεαρής εγκύου. Επίσης, να υπενθυμίσουμε πως ως Κόμμα είχαμε βγάλει ανακοίνωση για τον άδικο χαμό και του άτυχου αστυνομικού που “χάθηκε” επιτελώντας το καθήκον του προς την χώρα.

Η Νομαρχιακή Επιτροπή της Δημοκρατικής Αριστεράς θα επικοινωνεί όλα τα σημαντικά γεγονότα του Νομού μας παίρνοντας θέση κι εκδηλώνοντας το ενδιαφέρον της για την κοινωνία. Ελπίζουμε αυτή η στόχευσή μας να γίνεται κατανοητή.

                                                                           Δημοκρατική Αριστερά

                                                            Νομαρχιακή Επιτροπή Αιτωλοακαρνανίας

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.