Δευτέρα, 21 Ιουνίου, 2021

Η δικαίωση του «Γιωρίκα»!

Η δικαίωση του «Γιωρίκα»!

Η επιστροφή του Γιώργου Θεοδωρίδη, μετά από δέκα χρόνια, όταν επί εποχής Βασίλη Δανηίλ είχε κληθεί, είναι πλέον γεγονός και στο Αγρίνιο και τον Παναιτωλικό αισθάνονται υπερήφανοι για το δικό τους παιδί.

Ο Θεοδωρίδης επέλεξε στην Ελλάδα το καλοκαίρι του 2009 αφήνοντας πίσω τη Γερμανία και την Φρανκφούρτη. Ο Παναιτωλικός και η Β’ Εθνική (έτσι ονομαζόταν τότε) ήταν η επιλογή του, η οποία έρχεται να τον δικαιώσει τρία χρόνια αργότερα.

Ο «Γιωρίκας» όπως τον αποκαλούν στο Αγρίνιο πήρε από το χέρι την ομάδα, και παρέα με καλούς παίκτες, έφεραν τον Παναιτωλικό, 33 χρόνια μετά στα μεγάλα «σαλόνια» του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Η φετινή χρονιά ξεκίνησε ιδανικά για την ομάδα του Μπάμπη Τεννέ και τον ίδιο τον Θεοδωρίδη και οι πολύ καλές εμφανίσεις εξαργυρώθηκαν με την κλήση του στην Εθνική ομάδα για το φιλικό με την Ρωσία.

Αυτή είναι μια δικαίωση για τον Έλληνα μέσο, ο οποίος πέρασε από Άρη, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό αλλά δεν κατάφερε να μείνει σε κάποια από αυτές τις ομάδες, όμως δείχνει πως βρήκε την δική του «Γη της Επαγγελίας» στο Αγρίνιο.

Επιμέλεια: Χρήστος Οικονόμου

www.sport-fm.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.