Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου, 2020

Η εισήγηση για τα τέλη ύδρευσης δημοτικών ενοτήτων Αγρινίου έτους 2016

telisΟ καθορισμός τελών Ύδρευσης Δημοτικών Ενοτήτων (πλην Δ.Ε. Αγρινίου) του Δήμου Αγρινίου έτους 2016 θα συζητηθεί στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Αγρινίου, την ερχόμενη Δευτέρα, με εισηγητή τον αντιδήμαρχο Χρ. Γκούντα ως πρόεδρο της Οικονομικής Επιτροπής της οποίας , όπως προβλέπεται , θα παρουσιάσει την εισήγηση.
Υπενθυμίζουμε πως στα πλαίσια της κοινωνικής πολιτικής του δήμου προβλέπεται έκπτωση 50% στα τιμολόγια κατανάλωσης σε πολύτεκνες και τρίτεκνες οικογένειες καθώς και σε άτομα με αναπηρία 80% και άνω, όπως ορίζει η ισχύουσα νομοθεσία, για μία οικιακή παροχή ανά δικαιούχο οικογένεια.
Οι παροχές που έχουν ενταχθεί έως σήμερα στο εκπτωτικό τιμολόγιο είναι 663 με πρόβλεψη για το έτος 2016 να γίνουν μέχρι 780.
Ως περίοδος μέτρησης καθορίζεται το εξάμηνο σε όλο τον διευρυμένο Δήμο Αγρινίου με εξαίρεση τις Τοπικές Κοινότητες Λαμπιρίου, Περιστερίου, Κυρα-Βγένας, Παλαιοκαρυάς, Καλλιθέας, Νερομάνας και Σπαρτιά της Δημοτικής Ενότητας Παραβόλας και των Τοπικών Κοινοτήτων Αγαλιανού, Αγίου Βλασίου, Αμπελιών, Κυπάρισσου, Πεντακόρφου, Σιδηρών, Χούνης και Ψηλοβράχου της Δημοτικής Ενότητας Παρακαμπυλίων.
Παραμένουν οι ίδιοι συντελεστές με το 2015 καθώς η Οικονομική Επιτροπή θα εισηγηθεί τον καθορισμό τελών Ύδρευσης Δημοτικών Ενοτήτων του Δήμου Αγρινίου για το έτος 2016 ως εξής:
1
23
4

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.