Τρίτη, 20 Οκτωβρίου, 2020

Η επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μεσολόγγι

fghfgh

Το Μεσολόγγι επισκέφθηκε ο υποψήφιος για την προεδρία της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο της περιοδείας του στην Αιτωλοακαρνανία.

Τον κ. Μητσοτάκη υποδέχθηκαν στην Πινακοθήκη ο δήμαρχος Ν. Καραπάνος οι αντιδήμαρχοι και ψηφοφόροι της Ν.Δ. Αρχικά ξεναγήθηκε στους χώρους της Πινακοθήκης και ο δήμαρχος του ευχήθηκε καλή επιτυχία. Στη συνέχεια μίλησε σε γνωστή καφετέρια της κεντρικής πλατείας όπου τον περίμενε πολύς κόσμος που τον καλωσόρισε με χειροκροτήματα. Ο κ. Μητσοτάκης μίλησε για τους στόχους του, που είναι ένα ανοικτό και εξωστρεφές κόμμα σε περίπτωση που πάρει στα χέρια του την αρχηγία, υποσχόμενος ότι θα λέει πάντα την αλήθεια διότι στο πρόσφατο παρελθόν και η Ν.Δ. είπε ψέματα και έδωσε υποσχέσεις που δεν μπόρεσε να κρατήσει. Καταφέρθηκε και κατά του ΣΥΡΙΖΑ που σήμερα αποτελεί το βασικό αντίπαλο της Ν.Δ. λέγοντας ότι είναι ο «φυσικός κληρονόμος που παλιού κακού ΠΑΣΟΚ».

«Σήμερα δίνουμε μια σκληρή ιδεολογική μάχη με τον ΣΥΡΙΖΑ των άκρων και εγώ θέλω μια Ν.Δ. στην οποία θα είμαστε όλοι υπερήφανοι για τις αξίες και τις αρχές της παράταξης, στην οποία όποιος, είναι δεξιός να μην ντρέπεται να το πει και να υπερασπιστεί και πάλι τις αρχές της ελευθερίας και της αλληλεγγύης απέναντι στην αριστερά. Είμαστε η παράταξη του εργαζομένου Έλληνα του μεροκαματιάρη, του αγρότη, του ανέργου, που θα δώσει και πάλι ανάπτυξη στον ιδιωτικό τομέα», υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο υποψήφιος πρόεδρος του κόμματος, προσθέτοντας ότι μέσα από τη Ν.Δ. θα εκφραστούν  και πάλι οι νέοι που έχουν γυρίσει την πλάτη σε όλο το πολιτικό σύστημα. Σε άλλο σημείο της ομιλίας του υπογράμμισε ότι: «όλες οι μάχες κερδίζονται στο χώρο του κέντρου, ο οποίος σήμερα είναι πολιτικά ορφανός και η ΝΔ πρέπει να γίνει και πάλι κεντροδεξιά παράταξη και να απευθυνθεί στους πολίτες που βρίσκονται μεταξύ της Ν.Δ. και του ΣΥΡΙΖΑ».

Ζήτησε από τους συγκεντρωμένους να πείσουν και άλλους ότι αξίζει τον κόπο να συμμετέχουν στην εσωκομματική διαδικασία καθώς όσο πιο πολλοί ψηφίσουν τότε θα διασφαλιστεί η ενότητα του κόμματος διότι και οι τέσσερις συνυποψήφιοι υπηρετούν και θα συνεχίσουν να υπηρετούν τη Ν.Δ. απ΄ οποιαδήποτε θέση. Ο ίδιος υποστήριξε ότι φιλοδοξεί να γίνει πρόεδρος έχοντας βαθιά πίστη ότι μπορεί να  κάνει ξανά μεγάλη την παράταξη, όμως δεσμεύτηκε ότι αν ο κόσμος επιλέξει κάποιον άλλον θα παραμείνει απλός στρατιώτης υπηρετώντας τον επόμενο πρόεδρο του κόμματος, σε μια μεγάλη προσπάθεια να ξαναφέρουν τη χώρα σε σωστό βηματισμό καθώς ο ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται ότι δεν έχει την ικανότητα να διαχειριστεί τα μεγάλα προβλήματα λέγοντας μια σειρά από ψέματα παρασύροντας τον κόσμο.

Αναφερόμενος και στην οικογενειοκρατία στην πολιτική, δήλωσε υπερήφανος για το όνομα που φέρει τονίζοντας ότι ουσιαστικά σήμερα δικαιώνεται ο Κων/νος Μητσοτάκης, ο οποίος, αν είχε καταφέρει να εφαρμόσει την πολιτική που είχε σχεδιάσει η χώρα δεν θα βρισκόταν σε αυτή την κατάσταση. Όμως ο ίδιος έχει χαράξει μια δική του πολιτική πορεία έχοντας ως προτεραιότητα την ανανέωση της Ν.Δ. με νέα πρόσωπα και νέες ιδέες. Καταλήγοντας τόνισε ότι η απόφασή του να διεκδικήσει την αρχηγία του κόμματος ήταν μετά από μεγάλη σκέψη και πολιτική ωριμότητα. Στο μεταξύ ξεκινώντας την ομιλία του δέχθηκε παράπονα από κάποιους ότι δεν μπορούσαν να τον ακούσουν και να τον δουν. Ο ίδιος απάντησε με νόημα ότι έχει πολύ δυνατή φωνή και είναι ο πιο ψηλός από τους συνυποψήφιους του οπότε σίγουρα διακρίνεται…

ΒΑΣΩ ΒΗΤΤΑ

aixmi-news.gr

thruruy jjhjhgjgh

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.