Κυριακή, 25 Οκτωβρίου, 2020

Η επιστολή διαγραφής του Νίκου Γιαννούλη από τη ΝΔ

Έχει ενδιαφέρον να διαβάσουμε γιατί ένα στέλεχος της ΝΔ με μεγάλη προσφορά στο κόμμα αλλά και εργαζόμενος της ΔΕΗ παράλληλα  ζητά να διαγραφεί. «Όποιος αγαπάει αγνά και διαχρονικά τη Ν.Δ., την ιδεολογία της ιδρυτικής της διακήρυξης του 1974, την ιστορική της διαδρομή, δεν πρέπει να την ψηφίσει στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές», αναφέρει. Παραθέτουμε αυτούσια την επιστολή διαγραφής του Νίκου Γιαννούλη, η οποία απεστάλη στον Γραμματέα Συνδικαλιστικών Φορέων της ΝΔ:

Στην πρώτη γραμμή των αντιδράσεων για τη ΔΕΗ και ο Ν.Γιαννούλης
Στην πρώτη γραμμή των αντιδράσεων για τη ΔΕΗ και ο Ν.Γιαννούλης

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗΣ ΑΠΟ ΤΗ Ν.Δ.

ΠΡΟΣ:
Γραμματέα Συνδικαλιστικών Φορέων Ν.Δ.
ΑΘΗΝΑ 03-07-2014 κ. Θεόδωρο Ματάλα
Λ. Συγγρού 340 –ΚΑΛΙΘΕΑ, FAX: 2109444820

Το 1987 μαζί με μια ομάδα φίλων ιδρύσαμε την Τ.Ο. ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΘΥΑΜΟΥ ΒΑΛΤΟΥ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ.
Από τότε πέρασαν 27 χρόνια έντονων κομματικών αγώνων με καθημερινή παρουσία στα δρώμενα της Ν.Δ. τόσο στο χώρο της εργασίας μου στη ΔΕΗ, στους ετεροδημότες της Αιτωλ/νίας που διαμένουν στην Αττική όσο και στο νομό καταγωγής μου την Αιτωλ/νία.
Σημασία δεν είχαν οι ελάχιστες κομματικό-πολιτικές θέσεις που κατείχα όλα αυτό το διάστημα αλλά το πάθος και η πίστη μου γι’ αυτό που υπηρετούσα, οι χαρές και οι πίκρες που πήρα όλα αυτά τα χρόνια με τη δράση και τη συμμετοχή μου στον τότε μεγάλο πολιτικό φορέα της Ν.Δ., οι οποίες ήταν πολύ σημαντικές και καθοριστικές για τη ζωή μου και τη μέχρι τώρα πορεία μου.
Όμως μετά από έντονο προβληματισμό και πολλή σκέψη, με κυρίαρχα τα συναισθήματα της απογοήτευσης και του θυμού, αποχωρίζομαι το κόμμα που πίστεψα και υπηρέτησα 27 συναπτά έτη.
Πιστεύω ότι έχουν καθήκον, οι πρώην και οι νυν νεοδημοκράτες, οι ανώνυμοι και επώνυμοι Πολίτες όλων των πολιτικών χώρων να βγούνε μπροστά με συνεχείς πρωτοβουλίες, ώστε να βοηθήσουν στη δημιουργία εκείνων των κατάλληλων συνθηκών τόσο μέσα στην εκλογική βάση της κεντροδεξιάς όσο και ευρύτερα στην κοινωνία ώστε να υπάρξει στον τόπο μας ολική αλλαγή πολιτικής και προσώπων.
Αλλαγή πολιτικής γιατί η σημερινή κυβέρνηση της Ν.Δ πουλάει τα πάντα στο πέρασμά της (ακόμα και τα κοινωνικά αγαθά του ηλεκτρικού ρεύματος και του νερού) και μεταβάλλεται σε νεοφιλελεύθερο σχηματισμό μακριά από τις παραδοσιακές αρχές του Ιδρυτή της Κων/νου Καραμανλή που είχε ως κέντρο της δημιουργικής του προσπάθειας τον άνθρωπο και το ριζοσπαστικό φιλελευθερισμό ως μοντέλο εφαρμοσμένης πολιτικής του.
Αλλαγή προσώπων γιατί η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΟΙΞΗ του 1993, διοικεί τον τόπο μας σε όλα τα επίπεδα.
Υπάρχουν δυστυχώς πολλοί συμμαχητές του δημοκρατικού κοινωνικού φιλελεύθερου χώρου, που έχουν την αυταπάτη ότι όλα αυτά μπορούν να αλλάξουν, μένοντας και πολεμώντας μέσα στην τωρινή Μνημονιακή Ν.Δ.
Αυτή η επιλογή όμως είναι δυστυχώς αδιέξοδη και ατελέσφορη γιατί ο κ. Σαμαράς είναι κυρίαρχος μέσα στο σημερινό μικρό κόμμα της Ν.Δ., η δε πλειοψηφία των στελεχών της, μικρών, μεσαίων, και μεγάλων κοιτάζει μόνο την καλοπέρασή της.
Όσοι παραμένουν ακόμα στη σημερινή Ν.Δ. κρατάνε στην εξουσία το δόγμα του καταστρεπτικού νεοφιλελευθερισμού και τον κ. Σαμαρά ισχυρό Πρωθυπουργό.
Το κακό που προξενεί κάθε μέρα στον τόπο μας και στα παιδιά μας η συγκυβέρνηση Ν.Δ. – ΠΑΣΟΚ είναι ανεπανόρθωτο.
Όποιος αγαπάει αγνά και διαχρονικά τη Ν.Δ., την ιδεολογία της ιδρυτικής της διακήρυξης του 1974, την ιστορική της διαδρομή, δεν πρέπει να την ψηφίσει στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές.
Να αντιδράσουμε μαζικά, ψηφίζοντας χωρίς προκαταλήψεις και ενδοιασμούς, πολιτικά κόμματα που υπερασπίζονται τη Δημόσια Περιουσία της χώρας και είναι δίπλα μας, που πρωτοστατούν στην καταπολέμηση της φτώχειας και της ανεργίας, που δεσμεύονται για ρήξεις και ανατροπές, που επιδιώκουν και πασχίζουν πραγματική προκοπή της Πατρίδας καλύτερη ζωή για μας και τα παιδιά μας.

Μετά την εγκληματική πράξη πώλησης της μεγαλύτερης βαριάς βιομηχανίας της χώρας μας, της Δ.Ε.Η.(ΑΔΜΗΕ, ΜΙΚΡΗ ΔΕΗ), σας ζητώ να με διαγράψετε από τα μητρώα μελών του κόμματος της Ν.Δ. και από τα μητρώα μελών της Ε.Κ.Ο. Ν.Δ. Δ.Ε.Η.

Mε αγανάκτηση και αποστροφή στον Πρόεδρο
και στα ηγετικά στελέχη της Ν.Δ.

ΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ –
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΟΜΙΛΟΥ ΔΕΗ (ΔΕΔΔΗΕ)
Π.ΔΗΜΑ 13 – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΧΩΡΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ
– ΠΡΟΕΔΡΟΣ Τ.Ο. Ν.Δ. ΘΥΑΜΟΥ ΒΑΛΤΟΥ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
(1987- 1996)
– Δ.Α.Π.-Ν.Δ.Φ.Κ. Τ.Ε.Ι. ΜΕΣΟΛΛΟΓΓΙΟΥ
ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ (1987-1991)

– ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΩΝ
ΒΑΛΤΟΥ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ- (1993)

– ΜΕΛΟΣ ΤΟΜΕΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ Τ.Ο. Ν.Δ. ΑΓΡΙΝΙΟΥ
(1997-1999)

– ΜΕΛΟΣ Δ.Σ. ΕΤΕΡΟΔΗΜΟΤΩΝ Ν.Δ. ΑΙΤ/ΝΙΑΣ (ΑΓ. ΚΩΝ/ΝΟΥ
1999-2000)
– Δ.Α.Π.-Ν.Δ.Φ.Κ. ΠΑΝΤΕΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ
ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕΣΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ(2001-2004)

– ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥ κ. ΒΑΣΙΛΗ ΜΑΓΓΙΝΑ (2006-2009)

– ΜΕΛΟΣ Δ.Σ. ΕIΔΙΚΗΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ Ν.Δ. ΔΕΗ
(2010-2014)

– Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΠ. ΔΙΟΙΚ. ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ
ΔΕΗ (Ε.Τ.Ε. ΔΕΗ) – ΑΘΗΝΑ – (2013 έως σήμερα) Κοινοποίηση:
– A. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ Π.Ε. Ν.Δ. κ. Κ. ΖΩΝΤΑΝΟ.
– Ε.Κ.Ο. Ν.Δ. Δ.Ε.Η.
– ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ Ν.Δ. Ν. ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ.

Θέματα που ενδιαφέρουν

7 Σχόλια

 1. giannis

  το βιογραφικο του τα λεει ολα .πουθενα δεν φαινεται που εχει δουλεψει, εκτος και θεωρει εργασια την θητεια του στο γραφειο του Μαγγινα ,οταν παριστανε τον μεγα συμβουλο μαζι με αλλους αργοσχολους,στο καλο και …….μη μας γραφεις.

 2. Nikos

  Φίλε Γιάννη, βιάστηκες απλά γιατί είσαι κακοκοπροαίρετος και υβριστής!Πίσω απο όλα αυτά που διάβασες και σου προκάλεσαν κάτι το αρνητικό, υπάρχουν δύο πτυχία, προυπηρεσία και ένσημα στον ιδιωτικό τομέα για πολλά χρόνια.Μέχρι πρότινος ανήκα σε έναν πολιτικό χώρο, όπως ανήκες κάπου σίγουρα και εσύ,ενώ τώρα υποκριτικά υποθέτω ότι θα βρίζεις τους πάντες και τα πάντα, προσπερνωντας το γεγονός ότι και εσύ στήριζες το ισχύον σύστημα τις περασμένες δεκαετίες!Δύστυχώς για σένα, έχω το θάρρος της γνώμης και της έκφρασης ενώ εσύ κρυμμένος στην ανωνυμία σου απλά βρίζεις! Εάν μπορείς κάνε και εσύ το ίδιο, το σχόλιό σου μας αφήνει παντελώς αδιάφορους φίλε μου!

 3. CostasC

  Αντι να κοιτατε το δασος, κοιτατε το δεντρο εσεις οι εξυπνοι…!!
  Αλλο αν ηταν κρατικοδιαιτος ο συγγραφεας… Δλδ, ο Σαμαρας τι ειναι..;;; Εργαστηκε ποτε…;;;; Δεν ηταν κρατικοδιαιτος μια ζωη…;;;

  Δεν θα βαλετε μυαλο…;;; Ξεπουλανε, ΔΕΝ ΑΠΟΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΟΥΝ…

  Ξυπνηστε ΖΩΑ….!!!

 4. ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ

  το ίδιο βιολί εσύ γιάννη…ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΩ ΕΓΩ; ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΠΑΣΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΜΙΛΗΣΩ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ…ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΞΑΝΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΟΤΙ ΚΙ ΑΝ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙΣ..ΣΥΝΕΧΙΣΕ!!!

 5. pane

  Κοίτα να δεις τίτλους τιμής στην υπογραφή. Και η πλάκα είναι ότι το πιστεύει!!!
  Άντε και εις ανώτερα

 6. ΜΑΡΙΑ

  Με βάση τα σχόλια ειλικρινά νοιώθω ιδιαίτερα απαισιόδοξη για το μέλλον αυτής της χώρας. Τα κόμματα – δεν με ενδιαφέρει ποιο και τι – δανείζονται και δεν εξοφλούν τα χρέη τους χωρίς καμία συνέπεια εις βάρος τους… Τόλμα φτωχέ πολίτη να χρωστάς και θα σου πάρουν και τον αέρα που αναπνέεις… Τα χρέη των κομμάτων “έδειξαν” ότι η ΑΤΕ ήταν προβληματική και έπρεπε να πουληθεί στην ΠΕΙΡΑΙΩΣ!!!!!! ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ!!!!! Ο ΟΕΚ φορέας ιδιωτικός και όχι κρατικός που συντηρούνταν και απέδιδε έργο από τις εισφορές όλων των εργαζόμενων και είχε γερό “μπεζαχτά” σε μία νύχτα έκλεισε για να περάσουν τα χρήματα στο “κράτος”. Το ΙΓΜΕ κλείνει διότι δεν πρέπει να υπάρχουν μελέτες και καταγραφές για το τι κρύβει το υπέδαφος της Ελλάδος. Σιωπή για την διεκδίκηση της γερμανικής αποζημίωσης!!!!! Και όλα αυτά συν άλλα τόσα αφήνουν αδιάφορους τους κομματόφιλους… Θα ήθελα να ήξερα πόσοι εγγεγραμμένοι θα ήταν στα κόμματα εάν έπρεπε να πληρώνουν μηνιαία συνδρομή για να συντηρούνται… Ψηφίστε όλοι ελαφρά την καρδία…. σας δίνετε η ευκαιρία ακόμη μία φορά!!!!!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.