Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου, 2020

Η ηλιόλουστη 28η Οκτώβρη με το Life style πολυσύχναστου Αγρινίου χωρίς διαδηλώσεις

lifestyle

 

Ο καιρός και η έλλειψη αφορμών έδωσαν ένα διαφορετικό νόημα στην πόλη με αφορμή την 28η Οκτωβρίου.  Τα εθνικά μηνύματα αξιακά είναι ψηλά, όμως δεν συγκινούν λόγω οπισθοχωρήσεων σε θέματα οικονομίας και πολιτικής.

Το κράψιμο των “μεσομνημονιακών” χρόνων που έχτισε και ερίσματα κοινωνικής αποδοχής διαδέχτηκε το ανέμελο σουλατσάρισμα κυβερνώντων πολιτικών της εποχής.  Αυτοί με κυβερνών ύφος μαζί με τους αντιπολιτευόμενους διήλθαν ανέμελοι τα πεζοδρόμια της Ηλίας Ηλιού αποκαθιστώντας τα ήθη προ του 2011. Η όποια διαμαρτυρία εκφράστηκε μόνο με αδιάφορα βλέμματα ή υποκριτικές χαιρετούρες, οι οποίες δεν ταράσσουν κανέναν, απλά τσεκάρουν ότι η ανοχή είναι απλά ανακωχή για πολλούς.

Μετά από αυτά, η συνέχεια ήταν πάλι στα καφέ-ουζερί της πόλης έως αργά το απόγευμα. Οι πολυσύχναστοι δρόμοι λόγω της “εθνικής αφορμής” έδωσαν στον κόσμο την ευκαιρία να ξεσκάσει λίγο και να αντικρίσει κόσμο στους έρημους δρόμους που στην πλειοψηφία των ημερών της έχει η πόλη.

Θύμιζε ανεμελιά αργίας, Μεγάλης Παρασκευής λίγο ( είναι η πιο πολυσύχναστη μέρα στο Αγρίνιο). Μέχρι να λήξει η τωρινή πολιτική-κοινωνική ανακωχή, που την σκεπάζε  το πολυσύχναστο life style, με το νεομνημόνιο να περιμένει να κριθεί…

Άγριος

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.