Τρίτη, 2 Μαρτίου, 2021

Η θεομηνία έφερε σοβαρά προβλήματα

Η θεομηνία έφερε σοβαρά προβλήματα

Τα ακραία καιρικά φαινόμενα που έχουν κάνει την εμφάνισή τους στο νομό από τα ξημερώματα έχουν φέρει ήδη σημαντικά προβλήματα ενώ αναμένεται και συνέχισή τους μέχρι το βράδυ που θα αρχίσει μια σχετική ύφεση.Σήμερα ξημερώματα μια αληθινή θεομηνία χτύπησε το Αγρίνιο και τα περίχωρα προκαλώντας μικροζημιές στα νοικοκυριά. Πολλές σκισμένες τέντες και μια σειρά από μικροπροβλήματα προήλθαν από την έντονη βροχόπτωση και το δυνατό αέρα.

Η Πυροσβεστική έχει ήδη παρέμβει σε 10 περιπτώσεις για να αντλήσει ύδατα από υπόγεια αλλά και από μονοκατοικίες. Γύρω στις 9 σε επικοινωνία του agrinionews με τον διοικητή κ. Γιαννακόπουλο ενημερωθήκαμε ότι έχουν κληθεί για άλλες 15 τουλάχιστον σοβαρές περιπτώσεις.

Ιδιαίτερα έχει πληγεί η περιοχή της Αβόρανης ενώ έχει φουσκώσει σημαντικά και η Ερμίτσα. Να σημειωθεί ότι από τις πρώτες πρωινές ώρες είχαμε και διακοπές στην ηλεκτροδότηση της πόλης από διάφορες αιτίες. Ειδικά στην περιοχή του νοσοκομείου είχαμε διακοπή ρεύματος για σχεδόν μια ώρα και σημαντικά προβλήματα στα νοικοκυριά.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.