Τετάρτη, 29 Ιανουαρίου, 2020

Η καλπη πλησιάζει, το ρήγμα βαθαίνει στον Εμπορικό Σύλλογο

Βαθαίνει το ρήγμα στον Εμπορικό Σύλλογο Αγρινίου. Όσο πλησιάζει η  ώρα της κάλπης (το διήμερο 25-26 Μαΐου) η κόντρα μεταξύ της απερχόμενης διοίκησης του συλλόγου και της Ανεξάρτητης Κίνησης Εμπόρων παίρνει μεγάλες διαστάσεις. Τόσο ο απερχόμενος πρόεδρος του Συλλόγου  Γιώργος Τζωρτζόπουλος προ ημερών όσο και το απερχόμενο διοικητικό συμβούλιο σήμερα επιτίθενται με δριμύτητα κατά της Ανεξάρτητης Κίνησης Εμπόρων αλλά και του επικεφαλής της Σωκράτη Κωστίκογλου .Η απάντηση της Ανεξάρτητης Κίνησης Εμπόρων ήρθε στην παρέμβαση του Γ.Τζωρτζόπουλου αλλά η φράση πως  «δεν θα απαντήσουμε στο μέλλον στον ‘‘χαρτοπόλεμο’’ του απερχόμενου Προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου» προϊδεάζει ότι η παράταξη δεν θα επιχειρήσει να διαιωνίσει την αντιπαράθεση .

Σήμερα θυμίζουμε ότι η παράταξη «Πρωτοβουλία Εμπόρων Αγρινίου  Ενότητα-Αγώνας-Προοπτική» παρουσίασε τις θέσεις της  ενώ ο τρίτος συνδυασμός είναι η «Αγωνιστική Συνεργασία Εμπόρων» (στηρίζεται από την ΠΑΣΕΒΕΣ και κατ΄ επέκταση το ΚΚΕ). Σε αυτές τις δύο παρατάξεις που σε αρκετά σημεία έχουν συγκλίνουσες απόψεις (όπως για τον απολογισμό της λειτουργίας του συλλόγου τα τελευταία χρόνια) συμμετέχουν στελέχη που συνυπήρξαν στα τελευταία διοικητικά δρώμενα.

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΕΜΠΟΡΩΝ  ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ Γ.ΤΖΩΡΤΖΟΠΟΥΛΟΥ

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΟΥ ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ ΜΕ ΔΡΙΜΥΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΜΠΟΡΩΝ

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.