Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου, 2021

Η Κατούνα μέτρο σύγκρισης για τη Χρυσή Αυγή!

Η Κατούνα μέτρο σύγκρισης για τη Χρυσή Αυγή!

kantouna-xa-syriza

Η Χρυσή Αυγή Αιτωλοακαρνανίας σε ανακοίνωσή της προέβη σε μία προφανώς άστοχη σύγκριση . Για να υποστηρίξει πως έχει…ρεύμα συνέκρινε εκδήλωση στην Κατούνα που οργάνωσε χθες ο ΣΥΡΙΖΑ με την εκδήλωση που οργάνωσε η ίδια το…καλοκαίρι. Παραθέτει μάλιστα φωτό από τις δύο εκδηλώσεις βγάζοντας συμπέρασμα  για «Ξεφτίλα Συριζαίων: Η Χρυσή Αυγή γέμισε το δημαρχείο, αυτοί δεν γέμισαν ούτε ταξί!». Βέβαια οι δύο εκδηλώσεις είχαν εντελώς διαφορετικό χαρακτήρα και έγιναν να σε διαφορετικό χρόνο. Άλλωστε πέρασαν πολλά χρόνια που οι συγκεντρώσεις αποτελούν μέσο σύγκρισης της δυναμικής των κομμάτων.
Στην ανακοίνωσή της που διένειμε στα Μέσα Ενμέρωσης πάντως η Χρυσή Αυγή αναφέρει: «Επειδή η εικόνα είναι πάντα ο πιο αδιάψευστος μάρτυρας για κάθε γεγονός, η σύγκριση των δύο συγκεντρώσεων Χρυσής Αυγής και Σύριζα στον ίδιο χώρο είναι το καλύτερο επιχείρημα για όσους μιλάνε για την απήχηση του Λαϊκού Συνδέσμου στην ελληνική κοινωνία σε σύγκριση με τα αποκόμματα του αντισυνταγματικού τόξου.
Αρκεί μόνο η παράθεση των παρακάτω φωτογραφιών για να πειστεί και ο πιο δύσπιστος πόσο μεγαλύτερη αποδοχή έχει η Χρυσή Αυγή στην ελληνική κοινωνία από το κόμμα που εμφανίζουν αυτήν την περίοδο ως πρώτη δύναμη οι… δημοκλόποι!
Οι εν λόγω φωτογραφίες προέρχονται από χθεσινή εκδήλωση του Σύριζα στην αίθουσα Δημαρχείου στην Κατούνα Ξηρομέρου, όπου οι Συριζαίοι… λαοπρόβλητοι βουλευτές Βαρεμένος και Τριανταφύλλου μάζεψαν με το ζόρι 10 άτομα (μετρημένα)! Από την άλλη, σε εκδήλωση που είχε διοργανώσει η Χρυσή Αυγή το καλοκαίρι στον ίδιο ακριβώς χώρο οι συγκεντρωμένοι πλημμύρισαν την αίθουσα, ενώ ήταν αρκετοί όρθιοι απέξω. Οι φωτογραφίες μιλούν από μόνες τους».

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.