Τρίτη, 20 Απριλίου, 2021

Η μεταγραφική βόμβα έσκασε…

Η μεταγραφική βόμβα έσκασε…

Ο Ακαλέ υπέγραψε
Στον Παναιτωλικό ανήκει από σήμερα ο διεθνής Ιβοριανός ποδοσφαιριστής Κάνγκα Ακαλέ, υπογράφοντας συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδας  του Αγρινίου που λήγει τον Ιούνιο του 2012, με δυνατότητα επέκτασης για ακόμα ένα χρόνο. Ο αριθμός της φανέλας που επέλεξε είναι το 81.

 

“θα δώσω ότι καλύτερο μπορώ…”

Ο έμπειρος επιθετικός μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας ένταξής του στον Παναιτωλικό δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στην ομάδα. Νομίζω ότι όλα θα πάνε καλά και ο Παναιτωλικός θα πετύχει τους στόχους του. Ελπίζω η άφιξή μου να βοηθήσει σ’ αυτό. Θέλω να παίξω καλά και να μείνω και την επόμενη χρονιά στην ομάδα. Δεν μου αρέσει να δίνω υποσχέσεις, αλλά θα δώσω ότι καλύτερο μπορώ για τον πρόεδρο και τους υπόλοιπους ανθρώπους του Παναιτωλικού που μου επεφύλαξαν μια τέτοια υποδοχή, δείχνοντας ότι είναι μια πολύ καλή οικογένεια. Γνωρίζω ότι ο Παναιτωλικός διαθέτει παίκτες όπως ο Ανρί Καμαρά και ο Άγγελος Χαριστέας. Με αυτούς, αλλά και με όλους τους υπόλοιπους συμπαίκτες μου που σήμερα θα γνωρίσω, είμαι σίγουρος ότι θα έχουμε μια πολύ καλή συνεργασία».

Ουσιαστικά  πρόκειται για το επιστέγασμα της προ ημερών προφορικής συμφωνίας για την ολοκλήρωση μιας μεταγραφής που τις τελευταίες ημέρες ημέρες φάνταζε βεβαία παρά τα αντιθέτως θρυλούμενα.  Το agrinionews.gr την Παρασκευή αποκάλυψε πως για χθες  ήταν προγραμματισμένος ο ερχομός του παίκτη ενώ ο Παναιτωλικός κρατούσε χαμηλούς τόνους κάνοντας προσεχτική διαχείριση της υπόθεσης και τελικά κατάφερε να ντύσει στα κυανοκίτρινα τον ποδοσφαιριστή.Πρόκειται εξάλλου για μια μεταγραφή που προκαλεί αίσθηση στην ποδοσφαιρική Ελλάδα καθώς εκτός των άλλων ο Ακαλέ κατά καιρούς βρέθηκε στο μεταγραφικό στόχαστρο και άλλων μεγάλων ομάδων

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.