Κυριακή, 20 Σεπτεμβρίου, 2020

Προσκεκλημένη του business club “ΔΙΚΤΥΟ 100” η Νίκη Φούντα

«Επιδοτήσεις και επιχορηγήσεις για τον νομό μας, το θέμα της τελευταίας συνεστίασης του Δικτύου 100.

Επίσημη προσκεκλημένη η βουλευτής κα Νίκη Φούντα»

 

Την Δευτέρα 3/12/2012 πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη μηνιαία συνεστίαση των μελών του business club «ΔΙΚΤΥΟ 100».

Επίσημη προσκεκλημένη ήταν η βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας , κυρία Νίκη Φούντα, η οποία παρουσίασε στα μέλη τους βασικούς άξονες της πολιτικής που ακολουθείται για τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και τις επιχειρηματικές ευκαιρίες που προκύπτουν στον συγκεκριμένο τομέα. Στην συζήτηση που ακολούθησε αντηλλάγησαν απόψεις και ιδέες για θέματα που απασχολούν τους επαγγελματίες και κατοίκους της πόλης μας.

 

Η ατζέντα της συνεστίασης περιείχε επίσης παρουσίαση από μέλος του business club ΔΙΚΤΥΟ 100, όλων των επιδοτουμένων προγραμμάτων που είναι ενεργά για την Αιτωλοακαρνανία.

Εκτός των μελών, ήταν προσκεκλημένοι ως υποψήφια μέλη 4 γνωστοί και επιτυχημένοι επαγγελματίες του Αγρινίου, οι οποίοι δραστηριοποιούνται στον ιατρικό χώρο και  στον χώρο της εστίασης και οι οποίοι γνώρισαν από κοντά τον τρόπο λειτουργίας του ΔΙΚΤΥΟΥ.

Τέλος συζητήθηκαν οργανωτικά θέματα και  τέθηκαν προτάσεις για τις επόμενες εκδηλώσεις του Δικτύου.

Σύντομες  πληροφορίες

Το δίκτυο δέχεται ως μέλη του επαγγελματίες που κατάγονται από το Αγρίνιο ή δραστηριοποιούνται επαγγελματικά στο Αγρίνιο . Απευθύνεται σε όσους στοχεύουν στην βελτίωση του επαγγελματικού τους επιπέδου μέσω της δικτύωσης με άλλους επαγγελματίες οι οποίοι μοιράζονται τους ίδιους στόχους

To «ΔΙΚΤΥΟ 100» απαρτίζεται από επιχειρηματίες και επαγγελματίες όλων των δραστηριοτήτων οι οποίοι δραστηριοποιούνται στο Αγρίνιο και οι οποίοι επιθυμούν την ανάπτυξη κοινωνικών και επαγγελματικών σχέσεων με άλλους επιτυχημένους επαγγελματίες .

Σκοπός του είναι η προώθηση της επιχειρηματικότητας, η δικτύωση μεταξύ των μελών, η ανταλλαγή γνώσεων και επαγγελματικών εμπειριών και η κοινωφελής συλλογική δράση.

Πληροφορίες σχετικά με το ΔΙΚΤΥΟ 100 , τους σκοπούς του και τον τρόπο συμμετοχής σε αυτό  βρίσκονται στην διεύθυνση www.diktyo100.gr . Επιπρόσθετα έχει δημιουργηθεί και σχετικό Facebook group

 

 

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.