Τρίτη, 20 Απριλίου, 2021

“Η νέα σελίδα στην πολιτική ιστορία της χώρας…”

“Η νέα σελίδα στην πολιτική ιστορία της χώρας…”

ΣΥΡΙΖΑAνακοίνωση Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Αιτωλοακαρνανίας:

Η νέα σελίδα στην πολιτική ιστορία της χώρας…
Το αποτέλεσμα των εκλογών στις 25 Γενάρη δικαίωσε την επιμονή και την συνέπεια του ΣΥΡΙΖΑ και για πρώτη φορά στα πολιτικά χρονικά της χώρας μας κόμμα της Αριστεράς καταλαμβάνει την πρώτη θέση, αγγίζοντας την πλειοψηφία στο Ελληνικό κοινοβούλιο.
Η νέα κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, με τη συνεργασία των ΑΝΕΛ, συνεπής προς τις προεκλογικές της εξαγγελίες, καλείται να αντιμετωπίσει την πρωτοφανή ανθρωπιστική κρίση που προκάλεσαν οι προηγούμενες μνημονιακές κυβερνήσεις με τις κατοχικές τους πολιτικές.
Ο ΣΥΡΙΖΑ, έχοντας μαζί του τον αγωνιζόμενο Ελληνικό λαό, αναλαμβάνει πλέον την ευθύνη να μετατρέψει την ελπίδα σε πράξη, να στηρίξει και να ανακουφίσει τους αδύναμους και τους αδικημένους, να ανατάξει την οικονομία και να προβεί στην ανασυγκρότηση χώρας.
Με τη μεγάλη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στην Ελλάδα, δίνεται το μήνυμα και το σύνθημα και στους λαούς της Ευρώπης για αγώνα ενάντια στην άγρια λιτότητα και τον ακραίο οικονομικό φιλελευθερισμό που τους συνθλίβουν, για αγώνα που θα αλλάξει την Ευρώπη υπέρ των κοινωνιών και των ανθρωπιστικών αξιών.
Οι δυσκολίες είναι υπαρκτές, όμως η μεγάλη πορεία της ελπιδοφόρας προοπτικής ξεκίνησε!
Ο Αγώνας συνεχίζεται για να μη δοθεί η δυνατότητα σε κανέναν εγχώριο ή ευρωπαίο παράγοντα, σε κανέναν πολιτικό σχηματισμό να αμφισβητήσουν την νίκη αλλά και τον σαφή προσανατολισμό του Ελληνικού λαού, προς τη δημοκρατία, προς την ακέραια εθνική ανεξαρτησία, προς την ανθρώπινη αξιοπρέπεια.
Η Ελλάδα προχωράει, η ζωή προχωράει, η ζωή θα κερδίσει!

Θέματα που ενδιαφέρουν

3 Σχόλια

 1. Πέτρος

  Η νέα σελίδα, όπως ήδη φαίνεται, είναι δυστυχώς μαύρη και πολύ γρήγορα θα γυρίσει!

 2. ταλιμπάν ορθόδοξος

  Μαύρη σελίδα (ή μάλλον μαύρο βιβλίο) ήταν η διακυβέρνηση της χώρας από ένα φασίστα με την ακροδεξιά του παρέα.
  Εσένα δε σε πείραζε, αλλά ευτυχώς ο λαός τους έστειλε στα τσακίδια!
  Παρακάλα λοιπόν τώρα να (ξανα)ταπεινωθεί η χώρα, παρά το υποκριτικό “δυστυχώς” που γράφεις, πες μας και για τον Μπλουμ-μπλουμ που στράβωσε σήμερα, οπλίσου με υπομονή (γιατί η αναμονή σου θα είναι μακροχρόνια) και μέχρι τότε…
  ΞΥΔΙ!

 3. Στέφανος

  Το ΚΚΕ έλεγε πάντα την αλήθεια για το τι είναι η Ευρωπαϊκή Ένωση και που θα μα οδηγήσει ( από το 1981) ,απλώς κάποιοι άλλοι έχουν αυταπάτες και μιλάν για Ευρώπη των
  Εργαζομένων, δυστυχώς όμως η αλήθεια είναι πικρή και δεν τολμούν
  να παραδεχθούν και συνεχίζουν να σπέρνουν πλάνες..
  Είναι καιρός ο λαός να στρατευτεί με το ΚΚΕ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.