Παρασκευή, 5 Μαρτίου, 2021

Η Ν. Φούντα σε συνάντηση εργασίας με Αστυνομικούς Υπαλλήλους

Η Ν. Φούντα σε συνάντηση εργασίας με Αστυνομικούς Υπαλλήλους

po-synantisi-eay-founta2

Συνάντηση εργασίας στο Αγρίνιο πραγματοποίησαν εκπρόσωποι του Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.Α.Υ. Ακαρνανίας, με τη Βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας του κόμματος ‘’Δημοκρατική Αριστερά‘’ κ. Νίκη Φούντα και τον υποψήφιο Ευρωβουλευτή με τη ‘’Δημοκρατική Αριστερά – Προοδευτική Συνεργασία’’ κ. Βασίλειο Μαστρογιάννη στους οποίους και παραδόθηκε, αντίστοιχα, σχετικό υπόμνημα.

Αναλύθηκαν προφορικά όλα τα εργασιακά, μισθολογικά και θεσμικά ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο και επισημάνθηκαν όλες οι ιδιαιτερότητες και ο Επικίνδυνος και Ανθυγιεινός χαρακτήρας του επαγγέλματος.

Τονίστηκε για μια ακόμη φορά ότι η Ελληνική Αστυνομία μπορεί να γίνει αποτελεσματικότερη, στελεχωμένη μόνο από μορφωμένους και άρτια εκπαιδευμένους αστυνομικούς, με την εισαγωγή τους μέσω των πανελληνίων εξετάσεων, και με κυρίαρχο στόχο, τον άνθρωπο για τον συνάνθρωπο. Με την ανάλογη ευαισθησία, στα θεμελιώδη ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα όλων, σεβόμενοι πάντα τον Κώδικα Δεοντολογίας και Επικοινωνίας που αρμόζει σε μία σύγχρονη κοινωνία.

po-synantisi-eay-founta1

“Η συζήτηση διεξήχθη σε άριστο κλίμα και τόσο από την πλευρά του κ. Β. Μαστρογιάννη όσο και από την πλευρά της κ. Ν. Φούντα, σημειώθηκαν τα εξής: «Συναντηθήκαμε με εκπροσώπους εργαζομένων της Ελληνικής αστυνομίας, θέλοντας να υποστηρίξουμε στην βάση της κοινωνίας μας -που είναι και το ζητούμενο- όλα τα δίκαια αιτήματα των Αστυνομικών. Στην Αστυνομία εμείς αναζητούμε την ασφάλεια των πολιτών, την εξυπηρέτησή τους, την μείωση της εγκληματικότητας καθώς και όλα αυτά που θεωρούμε σημαντικά στο όνομα της καθημερινότητας των πολιτών. Θα είμαστε πάντα σε διαρκή συνεργασία με τους εργαζόμενους και θα προσπαθούμε να δίνουμε προοδευτικό χαρακτήρα και να αναδιαμορφώνουμε την σχέση Πολίτη-Αστυνομίας ».

 

Πρόθεση μας είναι συνεχιστούν οι συναντήσεις εργασίας με όλα τα κόμματα και τους φορείς, προκειμένου να προωθηθούν τα δίκαια αιτήματα μας, αναζητώντας, αξιοπρεπείς συνθήκες διαβίωσης και αναβάθμιση του Έλληνα Αστυνομικού ως Ένστολου Φορέα πλήρων Δικαιωμάτων και Υποχρεώσεων.

Ως Ένωση, συνεχίζουμε να Εργαζόμαστε Μεθοδικά, Συστηματικά για μία Αστυνομία Σύγχρονη, καλά Εκπαιδευμένη, Μεθοδική, Ακομμάτιστη, Δημοκρατική, απαλλαγμένη από τυχόν σύνδρομα καχυποψίας του παρελθόντος, διδασκόμενη από τα λάθη και τις επιτυχίες της, που πάντα σέβεται και προστατεύει τον πολίτη σε κλίμα εμπιστοσύνης και αλληλοσεβασμού”, αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση Τύπου

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.