Κυριακή, 18 Απριλίου, 2021

“Η ομάδα πρέπει να προχωρήσει και ίσως αναγκαστώ να μείνω…”

“Η ομάδα πρέπει να προχωρήσει και ίσως αναγκαστώ να μείνω…”

Σενάρια για ανατροπή σκηνικού στον Παναιτωλικό  πυροδοτούν  οι δηλώσεις του μεγαλομετόχου  της ομάδας Φώτης  Κωστούλα. Ο ισχυρός  άντρας της ΠΑΕ με δηλώσεις του  στο agrinionews.gr αφού πρώτα ξεκαθάρισε ότι κάνει ακόμη και την ύστατη στιγμή έκκληση στους αγρινιώτες επιχειρηματίες να αναλάβουν την ομάδα, στο τέλος τόνισε ότι αν δε βρεθεί κάτι ενδιαφέρον άμεσα, ίσως αναγκαστεί να μείνει στην ομάδα προκειμένου αυτή να προχωρήσει.

«Κάνω έκκληση σε όλους τους αγρινιώτες επιχειρηματίες να έρθουν να αναλάβουν  την ομάδα. Δεν πίστευα ποτέ ότι  θα έφτανε ως εδώ η κατάσταση. Ένα  μήνα τώρα, δεν έχει βρεθεί κάποιος» ήταν οι κουβέντες του κ. Κωστούλα που δεν ξέχασε να υπενθυμίσει  στον πάσα ενδιαφερόμενο πως «η ομάδα  έχει τα πάντα. Οργάνωση, γήπεδο, εγκαταστάσεις. Είναι σαν ένα στρωμένο τραπέζι  και το μόνο που καλείται κάποιος  να κάνει είναι να καθίσει να αρχίσει  να τρώει», τα πολύ παραστατικά λόγια  του μεγαλομετόχου της αγρινιώτικης ΠΑΕ.

Ο κ. Κωστούλας δεν έκρυψε πως μιλάει με κάποιους ανθρώπους που έδειξαν ενδιαφέρον για τον Παναιτωλικό, παράλληλα όμως είπε ότι θα πρέπει αυτοί οι άνθρωποι να τον πείσουν ότι είναι σε θέση να αναλάβουν την ομάδα καθώς ,όπως τόνισε, ο ίδιος πρώτη φορά μιλάει μαζί τους, ενώ οριοθέτησε τις οριστικές εξελίξεις για την επόμενη εβδομάδα λέγοντας:

«Ίσως την επόμενη εβδομάδα υπάρξει  κάτι. Αν τελικά δε γίνει τίποτα, ίσως αναγκαστώ να μείνω, κάτι που δε θέλω. Κάτι πρέπει να γίνει. Ο Παναιτωλικός πρέπει να προχωρήσει. Δε θέλω στο τέλος  να βγουν και να πουν στο Αγρίνιο  ότι ο Κωστούλας πήρε τον Παναιτωλικό  στη Γ΄Εθνική και τον παράτησε στη Δ΄…»  τόνισε στο agrinionews.gr  ο μεγαλομέτοχος της ομάδας, αφήνοντας πλέον όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά, ακόμη και αυτό της παραμονής του στην αγρινιώτικη ομάδα κάτι που από μόνο του σημαίνει πάρα πολλά για τον ίδιο το σύλλογο.

Π.Κ.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.