Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου, 2021

Η οργάνωση της Αχαΐας ξανά σε Αιτωλοακαρνάνα

Η οργάνωση της Αχαΐας ξανά σε Αιτωλοακαρνάνα

Η ευθύνη οργάνωσης του κόμματος της Δημοκρατικής Συμμαχίας στην Αχαΐα άλλαξε χέρια πριν από λίγες ημέρες, παραμένοντας όμως υπό την καθοδήγηση συμπατριώτη μας.

Ως γνωστόν, η εξ Αιτωλοκαρνανίας ορμόμενη Ρένα Ντάσκαρη ανέλαβε από την πρώτη στιγμή τον τομέα οργάνωσης του κόμματος της Ντόρας Μπακογιάννη στο γειτονικό νομό, δεδομένου και ότι γνώριζε την ανθρωπογεωγραφία της περιοχής, έπειτα από την θητεία της ως διοικήτρια στο Νοσοκομείο Νοσημάτων Θώρακος. Πλέον, εδώ και μια περίπου εβδομάδα αυτός ο ρόλος έχει ανατεθεί σε άλλο πρόσωπο, το οποίο πέραν των πολιτικών πεποιθήσεων έχει και κάτι ακόμη κοινό με την κα. Ντάσκαρη…που δεν είναι άλλο από την καταγωγή.

Πρόκειται για το Βασίλη Φωτάκη που γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Λεπενού, ο οποίος ανήκει στο στενό πυρήνα συνεργατών της πρώην υπουργού Εξωτερικών έχοντας παράλληλα και την ευθύνη οργάνωσης των Ιονίων Νήσων. Σε κάθε περίπτωση η πολιτική του δραστηριότητα στην Αχαϊκή πρωτεύουσα (επί σειρά ετών υπεύθυνος ΔΑΠ ΤΕΙ) καταμαρτυρεί ότι πρόκειται για μια καλή επιλογή. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο κ. Φωτάκης τις επόμενες μέρες θα βρίσκεται σε εγρήγορση, καθώς στις 16 Απριλίου αναμένεται να πραγματοποιηθεί το προσυνέδριο του κόμματος στην Πάτρα.

Σε κινητικότητα εξάλλου, εκείνες τις ημέρες θα βρίσκονται και τα στελέχη της Αιτωλοκαρνανίας, αφού εκτός συγκλονιστικού απροόπτου έχει προγραμματιστεί στις 17 Απριλίου η Ντόρα Μπακογιάννη να βρεθεί στο Μεσολόγγι, προκειμένου να παραστεί στις γιορτές Εξόδου.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.