Τρίτη, 9 Μαρτίου, 2021

Η πίτα της Λέσχης Μοτοσικλέτας Αγρινίου

Η πίτα της Λέσχης Μοτοσικλέτας Αγρινίου

Σε γνωστό κεντρικό καφέ του Αγρινίου, το περασμένο Σάββατο το βράδυ η λέσχη μοτοσικλέτας Αγρινίου έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της. Πριν την κοπή της πίτας και την διασκέδαση που ακολούθησε, μια σύντομη αναδρομή στην ιστορία της λέσχης.

FVTO 3-5Η λέσχη ιδρύθηκε το 1993 από μια παρέα φίλων, η οποία την εξέλιξε τόσο πολύ, ώστε σήμερα να αριθμεί 80 μέλη. Η λέσχη πέρα από τις μαζικές εκδρομές, που είναι και η βασική ιδέα δημιουργίας της, επεκτάθηκε και σε άλλους τομείς, όπως η διοργάνωση σεμιναρίου ασφαλούς οδήγησης και πρώτων βοηθειών, σε συνεργασία με τον Ερυθρό Σταυρό, στην εκπαίδευση εντός των σχολείων για την πρόληψη της οδήγησης του δικύκλου,σ την διοργάνωση διαλέξεων ορθοπεδικών για τον χειρισμό του κράνους στα ατυχήματα και όχι μόνο.

(από δεξιά) Μιχάλης Κωστακιώτης, ταμίας λέσχης και Κώστας Γεωργαράς μέλος και υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων
(από δεξιά) Μιχάλης Κωστακιώτης, ταμίας λέσχης και Κώστας Γεωργαράς μέλος και υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων

Πέρσι κάθε 20 με 30 μέρες διοργανώνονταν μια εκδρομή από τα μέλη της λέσχης, ενώ κατά το παρελθόν, έκανε ουκ ολίγες εκδρομές στο εξωτερικό. Πάνω στις βάσεις που έχουν δημιουργηθεί, η λέσχη σκοπεύει να συνεχίσει τα σεμινάρια ασφαλούς οδήγησης, ενώ την ερχόμενη Κυριακή, 17 Μαρτίου θα συμμετάσχει στην διοργάνωση του 6ου Ημιμαραθώνιου δρόμου Μιχάλης Κούσης. Μετά την κοπή της πίτας απονεμήθηκαν κάποιες τιμητικές – αναμνηστικές πλακέτες με αναφορά στα ιδρυτικά μέλη της λέσχης και στους προέδρους. Το 1993, έτος ιδρύσεως της λέσχης, πρόεδρος ήταν ο κ. Κωστακιώτης, αντιπρόεδρος ο κ. Λυμπέρης, ταμίας ο κ. Αθανασόπουλος, ταμίας η κα Τσόλη και έφορος ήταν ο κ. Βίτσας.

Κ.Χονδρός-sinidisi.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.