Τρίτη, 19 Ιανουαρίου, 2021

Η πραγματική ιστορία της άτυχης Αγρινιώτισσας που πέθανε στη Ρόδο

Η πραγματική ιστορία της άτυχης Αγρινιώτισσας που πέθανε στη Ρόδο

 

Είτε από λάθος των πηγών τους είτε από αβλεψία, τα ΜΜΕ, ηλεκτρονικά και μη, τις τελευταίες μέρες έπαιξαν τη δυσάρεστη είδηση του χαμού μιας 47χρονης συμπατριώτισσάς μας στη Ρόδο. Προφανώς από εσφαλμένη πληροφόρηση όμως έπαιξαν όλα μια εντελώς λάθος εκδοχή του τραγικού θέματος.

Όπως πληροφορήθηκε σήμερα το agrinionews.gr η άτυχη 47χρονη γυναίκα βρισκόταν στη Ρόδο για δουλειά και δεν ήταν σε εκδρομή ούτε σε καφετέρια. Κατέληξε δε από έμφραγμα του μυοκαρδίου και όχι από επιπλοκές από ένα τσίμπημα μέλισσας όπως κακώς γράφτηκε. Στο χώρο της δουλειάς που είχε βρει πρόσφατα οι συνάδελφοί της διαπίστωσαν ότι κάποια στιγμή δεν αισθάνθηκε καλά, προσπάθησαν να τη μεταφέρουν στο νοσοκομείο για να την επαναφέρουν στη ζωή αλλά αυτό δεν κατέστη δυνατόν. Οι πληροφορίες μας από το στενό της περιβάλλον δεν επιδέχονται παρερμηνείας και λένε ότι η εκδοχή που παίχτηκε στον τύπο-αρχικά της Ρόδου-ήταν εντελώς ανακριβής.

Η οικογένεια της άτυχης γυναίκας δεν πρέπει λοιπόν να διαβάζει μια τελείως λάθος εκδοχή των συμβάντων την ώρα της απώλειάς της. Με τα συλλυπητήριά μας προς την οικογένεια της άτυχης γυναίκας πρέπει και να απολογηθούμε για αυτό την τραγική δημοσιογραφική αστοχία.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.