Κυριακή, 7 Μαρτίου, 2021

Η προεκλογική εκδήλωση του “Κινήματος” στο Αγρίνιο (video)

Η προεκλογική εκδήλωση του “Κινήματος” στο Αγρίνιο  (video)

IMG_3623

Mε μηνύματα αισιοδοξίας και ελπίδας πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 22 Ιανουαρίου η προεκλογική εκδήλωση του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών στο Παπαστράτειο Μέγαρο της ΓΕΑ στο Αγρίνιο, όπως αναφέρει ανακοίνωση του “Κινήματος”.

Η ανακοίνωση:

Στην εκδήλωση μίλησαν όλοι οι υποψήφιοι βουλευτές Αιτωλοακαρνανίας του Κινήματος, καθώς και ο υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας Γιώργος Λεχουρίτης.

Με τη σειρά μίλησαν οι  ο Αθ. Κατερινόπουλος, η Φωτεινή Ζαμπάτη, ο Γ. Κόκκαλης, η Βάσω Καραγκούνη, ο Γ. Κουτσαγγέλης, ο Παύλος Μοσχολιός, ο Γιάννης Μπέκος, ο Αντώνης Ταμπάκης και ο Αθ. Τορουνίδης.

Την εκδήλωση προλόγισε και συντόνισε η μηχανικός και φίλη  του Κινήματος Μαρίζα Κωτσαρέλη.

Όλοι οι υποψήφιοι μετέφεραν στις παρεμβάσεις τους την ικανοποίηση τους από τα μηνύματα που λαμβάνουν κατά τη διάρκεια των περιοδειών τους και τόνισαν πως έστω και σε μια τόσο μικρή προεκλογική περίοδο, το Κίνημα ήταν εκείνο που μίλησε τη γλώσσα της αλήθειας. Υπερασπιζόμενο αξίες και αρχές, συνεργασίες, με ένα ελληνικό σχέδιο για τις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις, αναδεικνύοντας για άλλη μια φορά τη δύναμη που έχουν οι ίδιοι οι Έλληνες να αλλάξουν την Ελλάδα.

Χωρίς προστάτες, σε μια μεταπελατειακή χώρα, που ο πολίτης θα έχει τον πρώτο και κύριο λόγο. Οι υποψήφιοι βουλευτές τόνισαν ακόμη πως μόνο το Κίνημα μιλά για δημοψήφισμα και πραγματική δημοκρατία με τη συμμετοχή των πολιτών στις μεγάλες αποφάσεις, ενώ ασκήθηκε κριτική σε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ για τις ανέξοδες υποσχέσεις, την κινδυνολογία και τον λαϊκισμό που έχουν δηλητηριάσει το προεκλογικό κλίμα και δημιουργούν άσχημες συνθήκες για την επόμενη μέρα. Μια επόμενη μέρα που το Κίνημα, θα είναι εκεί, τόσο στη βουλή, όσο και μέσα στην κοινωνία για να εγγυηθεί και να παλέψει για τις προοδευτικές μεταρρυθμίσεις που έχει ανάγκη ο τόπος.

Υπερασπίστηκαν ακόμη οι υποψήφιοι στις παρεμβάσεις τους την αναγκαιότητα που οδήγησε χιλιάδες πολίτες και τον Γιώργο Παπανδρέου στην ίδρυση του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών. Τόνισαν πως απέναντι σε μια μικρή ηγετική ομάδα ενός κομματικού κατεστημένου που μετέτρεψε το ΠΑΣΟΚ σε συνιστώσα της δεξιάς, η μόνη διέξοδος ήταν η ρήξη και η σύγκρουση. Και η κατάλληλη στιγμή  ήρθε, για να λυτρωθεί μια ιστορική παράταξη και όλοι εκείνοι οι προοδευτικοί πολίτες που αισθάνονταν εγκλωβισμένοι και ανήμποροι, απέναντι σε ένα ΠΑΣΟΚ που δυστυχώς είχε απορροφηθεί από ένα σύστημα πελατειακό,  από ένα σύστημα που είχε γίνει συνιστώσα της συντήρησης

“Από  τις 26 Ιανουαρίου, με πολλούς από τους συντρόφους μας που σήμερα για τους δικούς τους λόγους δεν θέλουν να συγκρουστούν, θα ξαναβρεθούμε. ” είπαν ακόμη πολλοί από τους υποψηφίους.

Ο προεκλογικός αγώνας του Κινήματος συνεχίζεται μέχρι και την τελευταία ώρα. Γιατί κάθε ψήφος στο Κίνημα είναι ψήφος ευθύνης για το μέλλον της χώρας.

Το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών στην Αιτωλοακαρνανία, καλεί τους πολίτες στην τελευταία προεκλογική ομιλία του Γιώργου Παπανδρέου, σήμερα στις 7:30 μ.μ. στο γήπεδο της ΕΑΠ στην Πάτρα. Όσοι πολίτες επιθυμούν να μεταβούν στην Πάτρα, μπορούν να επικοινωνήσουν με το εκλογικό κέντρο του Κινήματος στο Αγρίνιο στην πλατεία Δημοκρατίας και στο τηλέφωνο 26410-55977.

IMG_3619 IMG_3621 IMG_3625 IMG_3628 IMG_3631 IMG_3632

kinima-agrinio1 kinima-agrinio2 kinima-agrinio3

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΟΣ ΑΝΔΡΑΣ

    ΜΕΓΑΛΕ ΑΔΙΚΗΜΕΝΕ ΑΡΧΗΓΕ ΜΑΣ

    ΖΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ.

    ….ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΟΗΜΑ…. ΚΑΙ ΜΥΑΛΟ!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.