Σάββατο, 19 Σεπτεμβρίου, 2020

Τaekwondo: η αγρινιώτισσα πρωταθλήτρια αγωνίζεται για συμμετοχή στους Ολυμπιακούς

Με την στολή της Εθνικής μας Ομάδας TAEKWONDO στη  Λωζάνη η Πρωταθλήτρια από το Αγρίνιο Ειρήνη Λαχανά 

Μαζί τους  η δική μας πρωταθλήτρια, από το Αγρίνιο του Α.Σ. Θησέας, η 16χρονη Λαχανά  Ειρήνη με τα χρώματα της εθνικής ομάδας και συνοδευόμενη από τον προπονητή της Νίκο Κακαρέλη  πέταξε σήμερα το πρωί από το αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος για την Ελβετία.
Εκεί θα λάβει μέρος την Κυριακή στο Παγκόσμιο meeting στην κατηγορία -49 κιλών γυναικών. Μια πολύ δύσκολη κατηγορία αφού τα μεγαλύτερα ονόματα της διεθνούς αγωνιστικής σκηνής θα διασταυρώσουν τα «ξίφη» τους στο ταρτάν του σταδίου.
Η Ειρήνη με αρκετές συμμετοχές και διακρίσεις τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό δεν παύει να είναι ένα από τα ονόματα που επάξια θα εκπροσωπήσει την χώρα μας.
Αυτό όμως που αποτελεί το κορυφαίο γεγονός είναι ότι μέσα από αυτούς τους αγώνες, αύριο και μεθαύριο, θα επιλεχθούν, βάση της θέσης τους και οι αθλητές που θα εκπροσωπήσουν την χώρα μας στους Ολυμπιακούς Αγώνες στην Βραζιλία.
Έτσι η Πρωταθλήτρια από το Αγρίνιο δεν παλεύει μόνο να φέρει μια καλή θέση στην χώρα μας στους αγώνες αυτούς, αλλά θα αγωνιστεί για την συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς του 2016
Τις τελευταίες εβδομάδες επιδίδονταν σε μια σκληρή προετοιμασία πάντα κάτω από τις συμβουλές και την παρακολούθηση του Ομοσπονδιακού προπονητή και  προπονητή της Νίκου Κακαρελη  έτσι ώστε να είναι έτοιμη την Κυριακή να αντιμετωπίσει τις αντιπάλους της..
Πάντως όποιο και να είναι το αποτέλεσμα στους αγώνες, η είσοδός της Αγρινιώτισσας  Πρωταθλήτριας στην εθνική ομάδα και η εκπροσώπηση της Ελλάδας από μια δική μας αθλήτρια στους τόσο σημαντικούς για το μέλλον της αγώνες είναι πραγματικά μια μεγάλη επιτυχία τόσο για την ίδια όσο και για τον Σύλλογό και τον προπονητή της, οι οποίοι σηκώνουν το Αγρίνιο για μια ακόμη φορά ψηλά και την κάνουν γνωστοί στα πέρατα του κόσμου.
Εμείς να ευχηθούμε καλή επιτυχία τόσο στην ίδια και τον προπονητής της όσο και σε ολόκληρη την Ελληνική αποστολή…

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.