Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου, 2021

Η Σταρακά στις υπηρεσίες της ΠΔΕ στη Ναύπακτο

Η Σταρακά στις υπηρεσίες της ΠΔΕ στη Ναύπακτο

Η αντιπεριφερειάρχης Αιτωλοακαρνανίας στις υπηρεσίες της ΠΔΕ στη Ναύπακτο – Συνάντηση με το Δήμαρχο Ναυπάκτου

1 (2)Επίσκεψη σε υπηρεσίες της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας στη Ναύπακτο πραγματοποίησε την Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014 η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας, Χριστίνα Σταρακά.

Συγκεκριμένα η Αντιπεριφερειάρχης επισκέφθηκε τα τμήματα Μεταφορών και Αγροτικής Ανάπτυξης, καθώς και το Κτηνιατρείο στην Ναύπακτο, και υπήρξε γόνιμη επαφή με τις διευθύνσεις και τα στελέχη των υπηρεσιών.
Την κ. Σταρακά συνόδευαν ο Γενικός Διευθυντής Μεταφορών της ΠΔΕ, Γιάννης Μέγκας, ο Διευθυντής Μεταφορών της Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας, Αθανάσιος Αλεξόπουλος, η Γενική Διευθύντρια Εσωτερικής Λειτουργίας της ΠΔΕ, Γεωργία Πλώτα, ο Διευθυντής Προσωπικού Π.Ε Αιτωλοακαρνανίας, Χριστόφορος Καπλάνης και ο Διευθυντής Αγροτικής Οικονομίας της Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας, Γιάννης Κρίνης.
Στη συνέχεια η Αντιπεριφερειάρχης και οι υπηρεσιακοί παράγοντες της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας επισκέφτηκαν τον Δήμαρχο Ναυπακτίας, Παναγιώτη Λουκόπουλο, όπου υπήρξε ενημέρωση και συνεργασία πάνω στα τρέχοντα ζητήματα του Δήμου Ναυπακτίας . Η συνάντηση έγινε σε εξαιρετικό κλίμα και η σύσκεψη περιελάμβανε θέματα σχεδιασμού, οδοποιίας, λειτουργίας των υπηρεσιών αλλά και αναπτυξιακών προοπτικών για την ευρύτερη περιοχή.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.