Κυριακή, Αύγουστος 25, 2019

Η στροφή του τρόμου στο Άκτιο (στην Αεροπορία)

21a
Τα Άγια Θεοφάνεια φαίνεται πως βοήθησαν δύο οδηγούς οι οποίοι κινούνταν με τα Ι.Χ οχήματα τους στον δρόμο, από το αεροδρόμιο του Ακτίου.
Το σημείο έχει αποδειχθεί καρμανιόλα αφού εκτός από τα ατυχήματα που έχουν συμβεί στην συγκεκριμένη στροφή στο Άκτιο στην Αεροπορία, που βλέπετε στην εικόνα κατά το παρελθόν, χθες συνέβησαν 2 εκτροπές μέσα σε διάστημα μισής ώρας το ένα από το άλλο!!!
Τα σημερινά φαίνεται να είναι η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τους διερχόμενους οδηγούς οι οποίοι διαμαρτύρονται συνεχώς για αυτή την στροφή, η οποία δεν έχει καν προειδοποιητική σήμανση, με αποτέλεσμα όσοι δεν γνωρίζουν καλά το δρόμο να χάνουν τον έλεγχο των οχημάτων τους.
Ένα άλλο θέμα που πρέπει να γίνει επίσης γνωστό είναι ότι δεν γνωρίζουμε η τροχαία και το ΕΚΑΒ ποιας περιοχής έχει αρμοδιότητα στο συγκεκριμένο σημείο, αφού όσοι καλούν το 100 μιλούν με την τροχαία Βόνιτσας και το ΕΚΑΒ Αγρινίου που βρίσκονται σε απόσταση 20 λεπτών και μιας ώρας από το σημείο, ενώ της Πρέβεζας είναι μόλις 10 λεπτών!!!
Κάτι θα πρέπει να γίνει επιτέλους σε αυτή την Εθνική Οδό πριν θρηνήσουμε και άλλα θύματα.
http://www.mypreveza.gr/
ΦΩΤΟ: Facebook Apostolos Dimos
 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.