Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου, 2021

Η συνέχεια του σκανδάλου στο δημοτικό πάρκινγκ Αγρινίου

Η συνέχεια του σκανδάλου στο δημοτικό πάρκινγκ Αγρινίου

35286, 17 ευρώ το έλλειμμα στην εταιρεία όταν αποκαλύφθηκε η υπόθεση.

Τη λήξη της σύμβασης εργασίας υπαλλήλου της «Εταιρείας στάθμευσης Αγρινίου- Ανώνυμη Εταιρεία ΟΤΑ » αποφάσισε την 1η Νοεμβρίου το Διοικητικό της Συμβούλιο, με την απόφαση να δημοσιεύεται χθες στη «Διαύγεια».
Ουσιαστικά πρόκειται για εξέλιξη που σχετίζεται με την υπόθεση υπεξαίρεσης στο δημοτικό πάρκινγκ Αγρινίου που είδε το φως της δημοσιότητας τον περασμένο Μάιο .
Το διοικητικό συμβούλιο εξέτασε την έκθεση του ορκωτού λογιστή για την περίοδο από 1ης Ιανουαρίου 2009 έως 31 Μαΐου 2011 από την οποία προκύπτει ότι το σύνολο ελλείμματος στην εταιρεία ήταν 35286, 17 ευρώ
Αναφέρεται επίσης ότι την ημέρα αποκάλυψης του ταμειακού ελλείμματος έγινε επέμβαση στο μηχανογραφικό σύστημα και διαγράφηκαν όλα τα στοιχεία μέχρι εκείνη την ημέρα .

Στην απόφαση του διοικητικού συμβουλίου της εταιρείας μετά την εισήγηση του προέδρου της αναφέρονται αναλυτικά οι λόγοι «βαρύτατης παραβίασης υπηρεσιακών καθηκόντων» του υπαλλήλου του οποίου η σύμβαση πλέον καταγγέλεται. Η υπόθεση θα πάρει πλέον το δρόμο της δικαιοσύνης.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.