Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου, 2020

Η υποψηφιότητα μου στις εκλογές με "αναγκάζει" να αποχωρήσω και να επανέλθω μετά τη λήξη τους


Το Γενάρη του 2008 δημιουργήσαμε το agrinionews.gr μαζί με το φίλο και συνεργάτη μου Ανδρέα Μπρέσιακα. Στόχος μας είναι να δημουργήσουμε μια αδέσμευτη φωνή στο διαδίκτυο, που θα ενημερώνει και θα εκφέρει την δικιά της άποψη για τα τεκταινόμενα του τόπου μας.
Στο agrinionews βήμα λόγου είχαν όλοι ανεξαρτήτου κομματικής η ιδεολογικής προελεύσεως που ασκούσαν καλοπροαίρετη κριτική και ήθελαν να έχουν τη δικιά τους παρέμβαση για οποιοδήποτε ζήτημα αφορούσε τη πόλη μας.
Το agrinionews, τα σχόλια σας και τα e-mail που αναφέρονταν σε διάφορα προβλήματα του τόπου μας ήταν ακριβώς εκείνα που μας έκαναν όλους ενεργά-συμπεριλαμβανομένου και εμού – να ασχοληθούμε ακόμα περισσότερο με το τόπο μας και να αγωνιούμε για αυτόν.
Προσωπικά θεώρησα τα ιστολόγια και τα Blogs ως εργαλεία και όχι ως αυτοσκοπό: Τα blogs είναι καλοί αγωγοί δράσεων και κριτικής-εφόσον χρησιμοποιηθούν σωστά.
Τα blogs μπορούν να πιέσουν, να κριτικάρουν και να κινητοποιήσουν έναν φορέα να πράξει το σωστό.
Πίσω από τα Blogs όμως κρύβονται άνθρωποι που ζουν, κινούνται και αγωνιούν για το τόπο τους. Ζούν και αναπνέουν καθημερινά μέσα στα ευχάριστα και δυσάρεστα που συμβαίνουν στο τόπο μας.
Με το σκεπτικό αυτό επέλεξα να δραστηροποιηθώ σαν ενεργός πολίτης στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές. Απέρριψα το δρόμο της αποχής και της αποστασιοποίησης διότι τον θεωρώ παθητικό, διότι αν διαβάσει κανείς προσεκτικά την Ελληνική ιστορία, θα διαπιστώσει ότι τα μεγαλύτερα τέλματα στη ζωή του τόπου μας ήλθαν μετά από αποχή και αδιαφορία.
Επέλεξα να είμαι υποψήφιος με τον συνδυασμό του Παύλου Μοσχολιού στο διευρυμένο Δήμο Αγρινίου.
Για αυτή μου την επιλογή για άλλους μπορεί να είμαι σωστός, για άλλους λάθος.
Επειδή όμως το agrinionews ξεκίνησε έτσι όπως το γνωρίσατε, συνέχισε έτσι και σκοπεύουμε να παραμείνει έτσι. αδέσμευτο και ανεξάρτητο, αποφάσισα κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου να αναστείλω τη συμμετοχή μου και να αποχωρήσω από τη συντακτική ομάδα. Θα επανέλθω στη συντακτική ομάδα μετά το πέρας των εκλογών.
Κάτα τη διάρκεια των εκλογών μπορείτε να επισκεφτείτε το προσωπικό μου ιστολόγιο στην ηλεκτρονική διεύθυνση linosyfantis.blogspot.com

Λίνος Υφαντής

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.