Δευτέρα, 8 Μαρτίου, 2021

Η φλόγα της αγάπης στο Αγρίνιο

Η φλόγα της αγάπης στο Αγρίνιο
ΛαμπαδηδρομίαΗ πόλη του Αγρινίου  θα συμμετέχει στην εκδήλωση υποστήριξης της 11ης Λαμπαδηδρομίας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας  Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (Π.Ο.Σ.Ε.Α.) η οποία ξεκίνησε φέτος από το Καναλάκι του Δήμου Πάργας.Για 11η συνεχή χρονιά η “Φλόγα της Αγάπης” περιδιαβαίνει ολόκληρη τη χώρα, μεταλαμπαδεύοντας σε κάθε γωνιά το μήνυμα της Εθελοντικής Αιμοδοσίας, την αγάπη για το συνάνθρωπο και την αλληλεγγύη σε αυτούς που την έχουν ανάγκη.

O Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Αγρινίου θα ανάψει τη δική του φλόγα σε τελετή που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο  14  Σεπτεμβρίου  σε συνεργασία με την Π.Α.Ε. Παναιτωλικός  στο ημίχρονο του αγώνα Παναιτωλικός – Εργοτέλης της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League.Η τελετή έναρξης θα γίνει στην κεντρική πλατεία του Αγρινίου, απ’ όπου και η εκκίνηση προς το γήπεδο του Παναιτωλικού γύρω στις  4:00.

Η  παρουσία σας κατά την τελετή έναρξης θα αποτελέσει  ιδιαίτερη τιμή για το Σύλλογό μας, επιβεβαιώνοντας ταυτόχρονα την ευαισθησία σας και  την υποστήριξή σας στο ιερό έργο του εθελοντικού κινήματος.

 Η διαδρομή που θα ακολουθηθεί είναι  η εξής:
ΣΑΒΒΑΤΟ 14 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
16:00  Συγκέντρωση λαμπαδηδρόμων στην κεντρική πλατεία Αγρινίου.
16:30  Εκκίνηση πεζοπόρου τμήματος της ομάδας Ολυμπιακός Παναιτωλίου από την κεντρική πλατεία Αγρινίου.
16:45  Άφιξη πεζοπόρου τμήματος της ομάδας Ολυμπιακός Παναιτωλίου στο γήπεδο του Παναιτωλικού.
16:50 ‘’ Άναμμα φλόγας – Τελετή λήξης’’  στο γήπεδο του Παναιτωλικού κατά τη διάρκεια  ημιχρόνου του αγώνα Παναιτωλικός – Εργοτέλης.
Σας περιμένουμε, προκειμένου να διαδώσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ το μήνυμα της Αγάπης και της Ζωής.

 

 

Ο ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ
 seaagriniou.blogspot.gr/

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.