Τρίτη, 13 Απριλίου, 2021

Η Ώρα της Γης και οι αποστειρωμένες επαναστάσεις

Η Ώρα της Γης και οι αποστειρωμένες επαναστάσεις

Την ώρα που μαίνεται ένας παγκόσμιος οικονομικός πόλεμος, την ώρα που ο τόπος μας βρίσκεται στο μάτι του κυκλώνα αυτού του πολέμου, αποτελεσματικές δράσεις που μπορούν να είναι γροθιά στο κατεστημένο μας δείχνουν το δρόμο: Το κλείσιμο των διακοπτών ρεύματος άνα όλο τον κόσμο.

Μπορεί η Ώρα της Γης ως ιδεολογικό περιεχόμενο να θέτει πολύ σημαντικά περιβαλλοντικά ζητήματα, δεν μπορεί όμως να αγνοηθεί η απόληξη της δράσης αυτής, όσο και αν ντύνεται με τον μανδύα του συμβολισμού, που είναι να κλείσουμε για μια ώρα τα φώτα.

Απόληξη (ψιλο) άκαιρη για την εποχή αυτή που ζούμε απίστευτες εξελίξεις.

Τουλάχιστον αν κλείναμε για μια ώρα τα φώτα δεν θα μπορούσαμε να σηκώσουμε τις καταθέσεις μας και έτσι για 60 λεπτά παγκόσμιου χρόνου θα γλιτώναμε το κούρεμα και δεν θα μας έκανε…ντα ο “πολύς” Σόϊμπλε.

ΥΓ: Έτσι όπως πάμε η επανάσταση όπως την ξέρουμε μάλλον θα θυμίζει μουσειακό είδος (όπως και πολλά άλλα) όπως συνειρμικά μας υποδεικνύει μια προφητική ταινία που γυρίστηκε μια δεκαετία πριν, το Demolition Man όπου στο μέλλον ακόμα και για κακές κουβέντες   έτρωγε κανείς…πρόστιμο:

Λ.Υ.

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.