Τρίτη, 22 Ιουνίου, 2021

«Οι εισαγγελείς ζήλεψαν την δόξα των πολιτικών και οι πολιτικοί την δόξα των εισαγγελέων»

Θάνος Μωραΐτης: «Οι εισαγγελείς ζήλεψαν την δόξα των πολιτικών και οι πολιτικοί την δόξα των  εισαγγελέων»

 Τις εξελίξεις αναφορικά με την δίωξη  εις βάρος στελεχών της Στατιστικής Υπηρεσίας για το έλλειμμα του 2009 αλλά και την κόντρα ΣΥΡΙΖΑ  – ΝΔ για την τρομοκρατία, σχολίασε ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και εισηγητής της ΚΟ για θέματα ανάπτυξης κ. Θάνος Μωραΐτης, μιλώντας σήμερα το πρωί στην εκπομπή «Κοινωνία Ωρα MEGA».

 
ΓΙΑ ΕΛΣΤΑΤ
«Βλέπουμε ότι οι εισαγγελείς ζηλεύουν την δόξα των πολιτικών και οι πολιτικοί την δόξα των εισαγγελέων. Ζούμε αυτό το παράδοξο. Ξεκάθαρα , ο κ. Πεπόνης όταν βλέπει ΠΑΣΟΚ πυροβολεί. Αντί αυτή τη στιγμή να διώκονται αυτοί που δημιούργησαν το έλλειμμα, διώκονται σήμερα αυτοί που επιχείρησαν να το μετρήσουν. Προσπαθούν οι εισαγγελείς στη χώρα μας να δημιουργήσουν τεχνητά πολιτικά προβλήματα. Ο κ. Πεπόνης στο κατηγορητήριό του θα πρέπει να  συμπεριλάβει  στο κατηγορητήριο του όλους τους βουλευτές της τρικομματικής κυβέρνησης γιατί όλοι μας ψηφίσαμε την εισηγητική έκθεσητον προϋπολογισμό του 2013 η οποία αναφέρει ξεκάθαρα ποιο ήταν το έλλειμμα του 2009».
το απόσπασμα:
http://www.youtube.com/watch?v=WDMgSnAvuF8
 
«Δεν σας βαθμολογεί ο Νατσάγεφ»
Ο Θάνος Μωραΐτης αναφερόμενος στη στάση του ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στα φαινόμενα τρομοκρατίας και ανομίας, απευθυνόμενος στον Κώστα Μπαλάφα του είπε: «Δεν μπορει να μην λέτε τα πράγματα με το όνομά τους. Λες και σας βαθμολογεί ο.. Νατσαγεφ από τον ουρανό πόσο καλοί επαναστάτες είστε…». Ο Νατσάγεφ, ρώσος επαναστάτης, ήταν ο λεγόμενος «ένοπλος προφήτης» που ενέπνευσε τον Λένιν και συνέγραψε το εγχειρίδιο «Η κατήχηση του Επαναστάτη» η οποία ήταν η θεωρητική βάς,η 100 χρόνια, μετά της δράσης των Ερυθρών Ταξιαρχιών και των Μαύρων Πανθήρων».

το απόσμασμα:

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.