Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου, 2021

Θέλει τον Παναιτωλικό και το δείχνει…

Θέλει τον Παναιτωλικό και το δείχνει…

Με πολύ καλές εντυπώσεις αποχώρησε από το Αγρίνιο ο υποψήφιος αγοραστής του Παναιτωλικού κ. Πανουργιάς Παπαϊωάννου. Ο 44χρονος επιχειρηματίας που βρισκόταν το σαββατοκύριακο στο Αγρίνιο και είχε κατ’ ιδίαν συζητήσεις με το μεγαλομέτοχο της αγρινιώτικης ομάδας Φώτη Κωστούλα, πήρε μια πρώτη γεύση τόσο από τις γηπεδικές εγκαταστάσεις του Παναιτωλικού όσο και από τους αθλητικούς – και όχι μόνο- χώρους του Εμιλέον και οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι έδειξε πολύ ζεστός για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου της ΠΑΕ. Ο κ. Παπαϊωάννου αναμένεται ξανά στο Αγρίνιο στα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας, αυτή τη φορά μαζί με τους δικηγόρους του, κάτι που δείχνει ότι έχει δει πολύ ζεστά την υπόθεση εμπλοκής του στα δρώμενα του Παναιτωλικού ενώ το αντίτιμο που θα κληθεί να πληρώσει στον κ. Κωστούλα για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου θα εξαρτηθεί ουσιαστικά αύριο από τη γενική συνέλευση της Super League όπου και θα αποφασιστεί οριστικά σε ποια κατηγορία θα αγωνίζεται ο Παναιτωλικός τη νέα σεζόν.

Όπως και να έχει, πρόκειται για ένα επιχειρηματία μεγάλου βεληνεκούς κάτι που φαίνεται ξεκάθαρα και από τις δραστηριότητες του ομίλου που ηγείται.(http://www.papaioannou-group.gr/).Οι επόμενες μέρες αναμένεται να είναι καθοριστικές και το θέμα πιθανολογείται ότι θα έχει κλείσει οριστικά (θετικά ή αρνητικά) μέχρι τις αρχές της επόμενης εβδομάδας με τις μέχρι στιγμής πάντως ενδείξεις να δείχνουν άκρως θετικές.

«Ναι, υπάρχει σοβαρό ενδιαφέρον για την αγορά του Παναιτωλικού» είπε στο «Goal» (σχετικό ρεπορτάζ των Άκη Τριανταφύλλου-Τάσου Κιούση, και συνέχισε: «Μέχρι τέλη Ιουνίου θα έχει ξεκαθαρίσει το θέμα. Ο Παναιτωλικός είναι μια ομάδα με τεράστια δυναμική, που χρειάζεται να βρίσκεται στο προσκήνιο του ελληνικού ποδοσφαίρου.»

Ο Παπαϊωάννου  ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει περίπτωση να αναθεωρήσει ο Κωστούλας στην περίπτωση που από τη Super League περάσει αναδιάρθρωση της κατηγορίας και ο Παναιτωλικός παραμείνει στην κατηγορία.«Ο κ. Κωστούλας είναι σοβαρός επιχειρηματίας. Δεν μου έχει δείξει ότι θα αναθεωρήσει. Θέλει να πουλήσει τον Παναιτωλικό. Απλά είναι ευνόητο πως άλλο πλάνο θα υπάρξει αν η ομάδα αγωνιστεί στη Super League κι άλλο αν παίξει στη Football League. Αυτά μπορώ να σας πω μέχρι στιγμής, καθώς έχουμε πει με τον κ. Κωστούλα να μη δώσουμε μεγάλη διάσταση στο θέμα πριν ολοκληρωθούν τα πάντα…».

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.