Πέμπτη, 26 Νοεμβρίου, 2020

«Θέλω να ακουστεί πως η νεολαία έχει αξίες»

Πράξη ανθρωπιάς από 28χρονη στο Αγρίνιο

portofoli-xameno-660Όταν όλοι μιλάνε για κρίση αξιών, για απώλεια του αισθήματος της ανθρωπιάς μας, για ατομισμό, υπάρχουν κάποιες περιπτώσεις που αποδεικνύουν το αντίθετο. Αφανείς “ήρωες”, που έχουν κινητήριο δύναμη μόνο την αγνή αγάπη για τον συνάνθρωπο.

Μια τέτοια περίπτωση φέρνει στο φως η κυρία Νανά Ευστρατίου που επικοινώνησε με το agrinionews.gr θέλοντας να αναφέρει ένα περιστατικό που τη συγκίνησε και την άγγιξε. Όπως αναφέρει, το προηγούμενο Σαββατοκύριακό, η 24χρονη κόρη της έψαχνε σε στο Αγρίνιο για διανυκτερεύον Φαρμακείο, όταν , γυρνώντας σπίτι, συνειδητοποίησε πως έλλειπε το πορτοφόλι της, που μέσα είχε χρήματα, ταυτότητες, διαβατήρια και διάφορα άλλα έγγραφα.

Η κα Νανά Ευστρατίου περίμενε μερικές μέρες, έψαξε στα μέρη από τα οποία πέρασε εκείνο το βράδυ η κόρη της, αλλά τίποτα. Αποφάσισε να δηλώσει την απώλεια στην Αστυνομία, σε περίπτωση που βρεθεί κάτι να την ειδοποιήσουν: “Πέρασε μια εβδομάδα, αλλά τίποτα”, λέει. “Μέχρι που χθες βράδυ… χτύπησε το τηλέφωνό μου. Ήταν μια συμπαθέστατη δεσποινίδα που με ρώτησε αν έχουμε χάσει κάποιο πορτοφόλι! Δεν πίστευα στα αυτιά μου, δεν είχα λόγια να την ευχαριστήσω. Ήρθε η ίδια σπίτι μου και μου το παρέδωσε. Το πορτοφόλι ήταν άθικτο!”, λέει η  κα Ευστρατίου και σχολιάζει πως, ενώ η γυναίκα που βρήκε το πορτοφόλι τηλεφώνησε στην αστυνομία για να το δηλώσει, δεν της ανέφεραν πως έχει δηλωθεί κάποια απώλεια. Ο μοναδικός λόγος που θέλει να ακουστεί το συμβάν, είναι για να ευχαριστήσει και δημόσια την 28χρονη γυναίκα από την Άγιο Κωνσταντίνο Αγρινίου. “Θέλω να ακουστεί πως η νεολαία έχει αξίες. Δεν σκέφτονται όλοι με πονηρό τρόπο, δεν είναι όλα άσπρο-μαύρο. Δεν έχω λόγια να ευχαριστήσω την κοπέλα αυτή! Θέλω να αποτελέσει παράδειγμα και για άλλους. Η ανθρωπιά δεν έχει πεθάνει!” ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.