Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου, 2021

Θέμα: Τα blogs έφτασαν και στην Αιτ/νία!

Θέμα: Τα blogs έφτασαν και στην Αιτ/νία!


Δεν χρειάζεται να αναλωθούμε τι είναι τα Blogs, πως ξεκίνησαν κτλ κτλ.Άλλωστε εκείνο που πρέπει να κρατήσουμε είναι το εξής:Στην Ελλάδα τα Blog έρχονται να καλύψουν την ανεπάρκεια στην ενημέρωση λόγω της τηλεσαχλαμάρας και καθιερώθηκαν έτσι ως μέσο έκφρασης.
Σε περιφερειακό επίπεδο τα Blogs έρχονται εκτός των άλλων ως μέσο έκφρασης θεμάτων και πραγμάτων που μπορεί να αποτελούν taboo σε μια τοπική κοινωνία.έτσι και εδώ λοιπόν τα Blogs κατέφτασαν στα μέρη μας.Εδώ θα σταθούμε σε δύο περιπτώσεις:
Στον Γιώργο τον Σουφλή και στο Ouranos.gr.Αν και η εν λόγω ιστοσελίδα έχει μορφή ενημερωτικού site, εντούτοις ανέκαθεν έχει σε κάποιες περιπτώσεις ποιοτικά χαρακτηριστικά blog καθώς καταθέτει την δικιά της άποψη.
Στον Χρήστο Στούμπο.Είναι ο πρώτος ντόπιος δημοσιογράφος που επέλεξε να παρουσιάζει τακτικότατα τη δουλειά του μέσω Blog και να ανοίγει διάλογο με το κόσμο για το αντικείμενο του δηλαδή την αθλητική επικαιρότητα.Φυσικά μιλάμε για το http://agrinio-sport.blogspot.com/.
Γουστάρουμε τέτοιου είδους προσπάθειες όπως και οι παραπάνω.Και φυσικά οτιδήποτε αδέσμευτο και να έχει τη δικιά του έκφραση & άποψη.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.