Κυριακή, 18 Απριλίου, 2021

Θα τιμήσει την υπογραφή του ο Zαραδούκας;

Θα τιμήσει την υπογραφή του ο Zαραδούκας;

Ο Παναιτωλικός θα ανακοινώσει την απόκτηση του.Τι θα πράξει ο Ολυμπιακός;

Σε σίριαλ αναμένεται να εξελιχθεί η μεταγραφική υπόθεση του Γιάννη Ζαραδούκα τις επόμενες ημέρες.
Ενόσω τα δημοσιεύματα για επικείμενη μεταγραφή του διεθνή αριστερού ακραίου αμυντικού του Ολυμπιακού Βόλου στον Ολυμπιακό Πειραιώς δίνουν και παίρνουν, την ερχόμενη εβδομάδα η αγρινιώτικη ΠΑΕ  φέρεται αποφασισμένη να ανακοινώσει την απόκτησή του. Για τον απλούστατο λόγο: Τον Αύγουστο ο Γιάννης Ζαραδούκας υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας και όλα τα συνοδευτικά αυτού έγγραφα.
Έτσι λοιπόν με το που η ΕΠΟ, καθώς πλέον είναι τελεσίδικος ο υποβιβασμός του Βόλου, ανακοινώσει τι μέλλει γενέσθαι με τους ποδοσφαιριστές του όπως και της Καβάλας,  και δώσει νέο χρονικό περιθώριο να μεταγραφούν (καθώς η μεταγραφική περίοδος έληξε), ο Παναιτωλικός είναι αποφασισμένος να ανακοινώσει τη μεταγραφή του Ζαραδούκα (όπως άλλωστε και του Παύλου Μητρόπουλου).
Και τότε ενδέχεται να αρχίσει το μπλέξιμο: Ο Γιάννης Ζαραδούκας αφήνει να εννοηθεί ότι πλέον προσβλέπει στον Ολυμπιακό που στο μεταξύ τον έχει βάλει στο μεταγραφικό στόχαστρο (μετά και τις καλές του εμφανίσεις με την Εθνική Ελλάδας). Κατά κάποιους μάλιστα έχει υπογράψει και συμβόλαιο με τους πρωταθλητές. Αν αυτό αποδειχθεί αληθές, δεν θα αποβεί σε καλό για τον παίκτη καθώς ελλοχεύει τιμωρία για όποιον υπογράφει παράλληλα συμβόλαια
Στον Παναιτωλικό φέρονται μάλιστα ενοχλημένοι με τα σενάρια για επαφές με τον Ολυμπιακό, όπως και για τα δημοσιεύματα πως ο Ολυμπιακός θα αποκτήσει και εν συνεχεία θα δανείσει στον Παναιτωλικό τον Ζαραδούκα. Άλλωστε ο Ολυμπιακός προς το παρόν δεν έχει ενοχλήσει τον Παναιτωλικό.
Ο Παναιτωλικός τηρεί στάση αναμονής. Για αυτόν τα πράγματα είναι απλά, ένας δρόμος υπάρχει: Ο ποδοσφαιριστής να τιμήσει την υπογραφή του.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.