Παρασκευή, 22/06/2018

τέντες μπινιάρος all4care
PRAKTIKA

Θα γίνει κάποτε πράξη το σχέδιο για οκτώ πανεπιστημιακές σχολές στο παλαιό αεροδρόμιο;

Κρέατα ΑΥΦΑΝΤΗΣ
Εκπονήθηκε από το Δήμο Αγρινίου τεχνική μελέτη του τοπικού ρυμοτομικού σχεδίου, στην παραχωρηθείσα έκταση (178 στρεμμάτων) στο παλαιό αεροδρόμιο, για τη δημιουργία της Πανεπιστημιούπολης.
Προχθες, (Τρίτη 11 Νοεμβρίου) κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχε ο Δήμαρχος Αγρινίου, κ. Παύλος Μοσχολιός, με τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων κ. Ιωάννη Γεροθανάση, παρουσιάστηκε η τεχνική μελέτη του ρυμοτομικού σχεδίου, το οποίο περιλαμβάνει συνολικά οκτώ (8) τμήματα σχολών, τα οποία χωροθετούνται μέσα στην έκταση των (178) στρεμμάτων που έχει παραχωρήσει το Υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών, στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων για τη δημιουργία της Πανεπιστημιούπολης.
Μένει τώρα η έγκριση από το αρμόδιο υπουργείο. Αν το σχέδιο αυτό εγκριθεί, τότε λύνεται ένα από τα πάγια ζητήματα όχι μόνο της τοπικής κοινωνίας αλλά κυρίως της υπάρχουσας πανεπιστημιακής κοινότητας του Αγρινίου. ¨Ενα από τα κύρια αιτήματα άλλωστε των φοιτητών που σπουδάζουν στη πόλη μας είναι οι κτιριακές υποδομές. Άραγε θα δούμε ποτέ 8 πανεπιστημιακές σχολές στην έκταση του παλαιού αεροδρομίου;Προς το παρόν ακούγεται πολύ μακρινό..

Διαβάστε επίσης

Facebook comments:

Σχολίασέ το

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.