Τρίτη, 13 Απριλίου, 2021

«Θα μπορούσα να τινάξω το πρόγραμμα στον αέρα» λέει ο Π. Κατσούλης για τα 5μηνα

«Θα μπορούσα να τινάξω το πρόγραμμα στον αέρα» λέει ο Π. Κατσούλης για τα 5μηνα

«Θα μπορούσα να τινάξω το πρόγραμμα στον αέρα» λέει ο Π. Κατσούλης για τα 5μηνα – Νέος γύρος αντιπαράθεσης με τον πρόεδρο του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Μεσολογγίου

«Θα μπορούσα να τινάξω το πρόγραμμα στον αέρα» είπε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος Μεσολογγίου Παν. Κατσούλης σχετικά με τα 5μηνα απασχόλησης που διαχειρίσθηκε από κοινού ο δήμος με τον εμπορικό σύλλογο. Μια διαχείριση που είχε ως κατάληξη την ευθεία αντιπαράθεση μεταξύ δημάρχου και προέδρου Εμπορικού Συλλόγου, περιέχοντας βαρύτατες καταγγελίες, ανακοινώσεις αλλά και αρκετά… «γαλλικά».

Χθες το θέμα ήρθε προς συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο μετά από σχετικό αίτημα ενημέρωσης όπου ο δήμαρχος αναφέρθηκε στα όσα έχουν προηγηθεί μεταξύ των δύο φορέων από την αρχή του χρόνου όταν ξεκίνησε η διαδικασία υποβολής αιτήσεων από τους ενδιαφερομένους. Τίποτε από αυτά που συμφωνήθηκαν δεν τηρήθηκε είπε ο Παναγιώτης Κατσούλης προσθέτοντας μάλιστα ότι δέχθηκε πολλές καταγγελίες πολιτών για «μαγειρέματα» αποτελεσμάτων, αφήνοντας σαφείς αιχμές κατά του Βασίλη Σπυρόπουλου ο οποίος θα πρέπει να σημειωθεί πως δεν βρισκόταν στην αίθουσα προκειμένου να υπάρξει απάντηση. Από την πλευρά του ο δήμαρχος τόνισε πως ο ίδιος άφησε τη διαδικασία να εξελιχθεί παρά τα όσα ακούγονταν επί μέρες στην τοπική κοινωνία για παρατυπίες, είτε γιατί κάποιοι άνεργοι θα είχαν την δυνατότητα απασχόλησης έστω 5μηνης, είτε γιατί όσοι προσλαμβάνονταν θα έδιναν μια προσωρινή «ανάσα» στο οξύ πρόβλημα έλλειψης προσωπικού. Τα όσα ακούσθηκαν στην συνεδρίαση, προκαλούν εύλογα πολλά ερωτηματικά τα οποία ωστόσο ερμηνεύονται με διαφορετικό τρόπο από κάθε πλευρά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΗΓΗΘΗΚΕ

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.