Τετάρτη, 21 Απριλίου, 2021

Θα πάρει χρόνο

Θα πάρει χρόνο
138360511851Η περίπτωση του Γκάλο παραμένει δύσκολη για την ομάδα του Παναιτωλικού και δεν αναμένεται να ξεκαθαρίσει άμεσα.

Γράφει ο Γιώργος Ντυμένος

Φτάνουμε στα τέλη του Μαΐου και ακόμη το θέμα του Γκάλο δεν έχει ξεκαθαρίσει. Κάτι που πάνω-κάτω ήταν αναμενόμενο.

Στον Παναιτωλικό καλούνται να κάνουν υπομονή. Το ξέρουν, δεν βιάζονται, ενώ κανείς δεν παραβλέπει πως μόνο μία εύκολη περίπτωση δεν είναι. Παραμένει δύσκολη, από τη στιγμή που υπάρχει ενδιαφέρον για τον Βραζιλιάνο μπακ της Μπράγκα από ορισμένες ομάδες. Ακόμη πρόταση για την απόκτησή του δεν φαίνεται να υπάρχει. Ομως όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και… φωτιά. Αρα είναι πολύ πιθανό να κατατεθεί στους «αρσεναλίστας». Στην Πορτογαλία το ξέρουν και είναι λογικό να κρατούν σταντ μπάι τον Παναιτωλικό. Αυτό το διάστημα δεν θα πάρουν καμία απόφαση για το μέλλον του παίκτη. Αλλωστε και αυτό είναι το λογικό. Σίγουρα στο Αγρίνιο δεν θα περιμένουν τέλη Αυγούστου -που λέει ο λόγος- για να δουν τι θα κάνουν με αυτή τη θέση. Όμως δεν θα αποφασίσουν και άμεσα να την «κλείσουν» με κάποιον άλλον. Ετσι θα φτάσουμε, λογικά Ιούνιο, για να δούμε και αν…

Στο άλλο μέτωπο, εκείνο του Ανέν, τα πράγματα είναι κάπως πιο ξεκάθαρα. Δηλαδή, ο Γάλλος -όπως και ο Γκάλο- δεν έχει καμία αντίρρηση να συνεχίσει στον Παναιτωλικό. Ομως έχει ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο με την Μπράγκα, που είναι λογικό να περιμένει μήπως έρθει κάποια πρόταση γι’ αυτόν (οι δημοσιογράφοι στην Πορτογαλία αναφέρουν πως η ομάδα της χώρας τους είναι διατεθειμένη να πουλήσει τον οποιονδήποτε παίκτη της). Ωστόσο το ότι του χρόνου μένει ελεύθερος δημιουργεί στην Μπράγκα και μία πίεση χρόνου να δει τι θα κάνει μαζί του, από τη στιγμή που δεν τον υπολογίζει για τη νέα χρονιά. Ετσι εκείενδέχεται να έχουμε πιο άμεσα εξελίξεις, θετικές για τον Παναιτωλικό.

www.sday.gr

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.