Πέμπτη, 4 Μαρτίου, 2021

Θα φθάσουν μέχρι τον Άδωνι για το Νοσοκομείο

Θα φθάσουν μέχρι τον Άδωνι για το Νοσοκομείο

NOSOKOMEIO-MESOLOGGI-XIROMERONEWS (1) Μετα από πρόσκληση του Δημάρχου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου Παναγιώτη Κατσούλη, πραγματοποιήθηκε χθες Δευτέρα σύσκεψη εργασίας για την κατάσταση του Νοσοκομείου Μεσολογγίου. Συμμετείχαν η βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας Μ. Τριανταφύλλου, ο Δ/ντης της Ιατρικής Υπηρεσίας του Νοσοκομείου Ν. Μαρκαντώνης, εκπρόσωποι του Σωματείου εργαζόμενων του Νοσοκομείου Μεσολογγίου, ο Πρόεδρος του ΕΚΜ Μ. Θεοφιλάτος, ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Γ. Ατσαλάκης, ο πρόεδρος του συλλόγου νεφροπαθών κ. Γεωργίου, ο δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής της παράταξης Λαϊκή Συσπείρωση Θ. Μαργαρίτης, ο εκπρόσωπος του νομαρχιακού τμήματος ΑΔΕΔΥ Κ. Κουστας, ο προεδρος του Δημοτικου Συμβουλίου Γ. Κασσαβέτης, ο αντιδήμαρχος Δ. Κοταντάκης και πολίτες.

Στην τοποθέτηση του ο Δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου Παναγιώτης Κατσούλης, ανέφερε οτι ειδικά το τελευταίο χρονικο διάστημα εχουν διογκωθεί τα προβλήματα αφενός μεν λογω της οικονομικής κρίσης και της μείωσης των πορων της δημόσιας Υγείας, αφετέρου λόγω της λειτουργίας του νέου Νοσοκομείου στο Αγρίνιο και της αφαίμαξης προσωπικού απο το Νοσοκομείο Μεσολογγιού. “Το πρόβλημα δεν είναι τοπικιστικό, αλλά δεν μπορεί να συνεχιστεί η μετακίνηση προσωπικού και οι τακτικές που μπορούν να οδηγήσουν σε ξαφνικό θάνατο το Νοσοκομείο Μεσολογγίου” είπε ενώ στο ίδιο πνεύμα κινήθηκαν οι τοποθετήσεις όλων των παρευρισκομένων.Στο τέλος της σύσκεψης αποφασίστηκε:

  1. Να γίνει άμεσα συνάντηση με το νέο Διοικητή και Υποδιοικητή του διασυνδεδεμένου Νοσοκομείου Αγρινίου – Μεσολογγίου.

  2. Να επιδιωχθεί συνάντηση με τον Υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη.

  3. Να πραγματοποιηθεί σύντομα νέα, πιο διευρυμένη συνάντηση, μετά απο κάλεσμα της Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα, για να ξεκινήσει πλατιά ενημέρωση της τοπικής κοινωνίας και αγωνιστικές κινητοποιήσεις.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.