Τρίτη, 18 Μαΐου, 2021

Θεατρική παράσταση από το Εργαστήρι “Παναγιά Ελεούσα”

Θεατρική παράσταση από το Εργαστήρι “Παναγιά Ελεούσα”

Τo  Eργαστήρι των νέων με αναπηρίες του νομού Αιτωλ/νίας «ΠΑΝΑΓΙΑ  ΕΛΕΟΥΣΑ»σε συνεργασία με το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Αγρινίουσας προσκαλούμε στη  θεατρική παράσταση «ΜΥΘΙΚΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ –Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΟΔΥΣΣΕΑ ΣΤΗΝ ΙΘΑΚΗ»

Με χοροκίνηση, video Art και μετάφραση που θα παρουσιάσει η θεατρική ομάδα των νέων με νοητική υστέρηση του Εργαστηρίου μας στις 11 Νοεμβρίου 2011, ημέρα Παρασκευή και ώρα 3:30 μ.μ. ακριβώς, στην Αθήνα, στο θέατρο «ΑΚΡΟΠΟΛ» (οδός Ιπποκράτους 9 & Πανεπιστημίου)

Η παρουσία σας θα εμψυχώσει τους νέους μας και θα είναι πολύτιμη για εμάς.

Τιμή Εισιτηρίου 10 ευρώ

Φοιτητικό 5 ευρώ

Μέσα σε αυτή τη μεγάλη κοινωνική και οικονομική κρίση, έχουμε ανάγκη να κρατήσουμε αναμμένη τη φλόγα  της πίστης, της ελπίδας , της αισιοδοξίας και της αλληλεγγύης. Γι αυτό επιλέξαμε να παρουσιάσουμε τον πανάρχαιο μύθο της Οδύσσειας, που εξιστορεί τα πάθη και τα κλέη του Οδυσσέα που έγινε πανανθρώπινο σύμβολο δράσης και αγώνα.

Είμαστε και εμείς εδώ, οι νέοι με νοητική υστέρηση αποτελούμε κομμάτι της κοινωνίας.

΄Εχουμε ανάγκη τη στήριξη και τη βοήθειά σας για μια κοινωνία αλληλεγγύης, Δικαιοσύνης και κοινωνικής συνοχής.

 Το θέατρο είναι ενταγμένο στα πλαίσια  ενός Ευρωπαϊκού Συνεδρίου της E.P.R., που έχει θέμα:

«εμψύχωση και ενδυνάμωση των ανθρώπων με αναπηρίες καθώς και των εργαζομένων στο χώρο της αναπηρίας»

Ας  ταξιδέψουμε, λοιπόν, μαζί με τους τριάντα εκπαιδευόμενους νέους μας και τους δέκα εργαζομένους στους μαγικούς κόσμους του μύθου και ας μοιραστούμε μαζί τους τη λαχτάρα να μιλήσουν με τη γλώσσα της καρδιάς και να κατακτήσουν τη θεατρική έκφραση.

Οι Αιτωλ/νες  που θέλουν να στηρίξουν την προσπάθεια του Εργαστηρίου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ» μπορούν να ενημερώσουν στους συγγενείς στην Αθήνα για να είναι παρόντες στην εκδήλωση, στο Θέατρο «ΑΚΡΟΠΟΛ» (οδός Ιπποκράτους 9 & Πανεπιστημίου) την    Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011 και ώρα 3:30 μ.μ. ακριβώς.

 

Σας ευχαριστούμε θερμότατα

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.