Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου, 2020

Θεοδοσίου: Ξεπεράσαμε το σκόπελο

Τι είπε ο προπονητής του Άρη για τα προβλήματα που έφεραν την ομάδα του σε αδιέξοδο

 Λίγο πριν το “λουκέτο” βρέθηκε το προηγούμενο διάστημα ο Άρης Αιτωλικού. Οι αδυναμία ν’ ανταποκριθεί στις οικονομικές απαιτήσεις του και τα προβλήματα που αυτή δημιούργησε, οδήγησαν το ποδοσφαιρικό τμήμα σε απόγνωση. Συμφώνησαν να δώσουν τη μάχη κόντρα στον Όλυμπο και από την επόμενη να αναζητήσουν λύσεις.

Ο Άρης κέρδισε την τρίτη της βαθμολογίας ομάδα της Κέρκυρας, επιβεβαιώνοντας τις αγωνιστικές του δυνατότητες. Και από τη Δευτέρα άρχισε ένας μαραθώνιος αντιμετώπισης της κατάστασης.

Ο προπονητής του Δημήτρης Θεοδοσίου μίλησε χθες στην εκπομπή “ΣΠΟΡ στις 12” στο Ρ/Σ “Δυτικά 961 FM”, για όλα αυτά. Άλλωστε εκείνος ήταν που με τις δηλώσεις του μετά τη νίκη της Κυριακής γνωστοποίησε το μέγεθος του προβλήματος, με αποτέλεσμα να ευαισθητοποιηθούν οι φίλοι της ομάδας και ν’ αναλάβουν πρωτοβουλίες.

«Σίγουρα η νίκη μας ήταν πάρα πολύ σημαντική. Όμως αυτό που βίωνε η ομάδα εκείνη τη στιγμή, δεν μας άφηνε πολλά περιθώρια να χαρούμε όσο έπρεπε τη νίκη που κάναμε. Αναφέρθηκα στα προβλήματα για να ξέρει ο κόσμος τι γίνεται στην ομάδα, πώς δουλεύει, ότι έχει ένα σωρό προβλήματα, παρόλο που πηγαίνει πολύ καλά αγωνιστικά. Το έκανα για να ζητήσω τη βοήθεια του κόσμου, γιατί ενδεχομένως να μη γνώριζε σε τι βαθμό υπάρχουν αυτά τα προβλήματα».

Για το πότε εντάθηκαν τα προβλήματα είπε: «Εμφανίστηκαν σε έντονο βαθμό λίγο πριν τις γιορτές και στη συνέχεια η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο. Μάλιστα φτάσανε στο σημείο την προηγούμενη εβδομάδα, κάποιοι ποδοσφαιριστές να σκέφτονται να μην παίξουν στο παιχνίδι με τον Όλυμπο. Δεν άντεχαν άλλο την όλη κατάσταση. Κάτι έπρεπε να γίνει για να υπάρξει αντίδραση».

Για το τι επακολούθησε: «Από την προηγούμενη εβδομάδα είχε οριστεί συνάντηση μετά το παιχνίδι, η οποία έγινε τη Δευτέρα, μεταξύ της διοίκησης και των παικτών για να εκτιμηθεί η κατάσταση. Στην ουσία να αποφασιστεί αν η ομάδα θα συνεχίσει ή θα σταματήσει. Γνωρίζαμε την κατάσταση και η διοίκηση μας έδωσε εξηγήσεις. Εξηγήσαμε και εμείς πώς ακριβώς περνάμε, πώς δουλεύουμε, τι προβλήματα υπάρχουν, ακόμα και στην προσωπική ζωή του καθενός».

Για τις σχέσεις με τη διοίκηση: «Στη διοίκηση έχουν μείνει τρία άτομα στην ουσία και γνωρίζαμε από το καλοκαίρι ότι δεν μπορούν να σηκώσουν μόνοι τους το βάρος. Είχαν πάρει υποσχέσεις που έμειναν στα λόγια. Τόσο καιρό κάναμε υπομονή και κάνουμε ακόμα, δείχνοντας και τη δική μας συμπαράσταση στον αγώνα της διοίκησης».

Για τις αποφάσεις που πάρθηκαν: «Αποφασίσαμε όλοι μαζί να κάνουμε κάποιες ενέργειες. Από την επόμενη μέρα η διοίκηση και τρεις – τέσσερις ποδοσφαιριστές βγήκαν σε έναν έρανο που έγινε στο Αιτωλικό, από τον οποίο μαζεύτηκαν κάποια χρήματα και μοιράστηκαν. Την Κυριακή που είχαμε εκλογές για διοίκηση στους παλαίμαχους του Άρη, εξήγησα την κατάσταση και κινητοποιήθηκαν αμέσως. Κλείσαμε ένα φιλικό με τον Παναιτωλικό την Τετάρτη 23 του μήνα και ευχαριστούμε τους παλαίμαχους του Παναιτωλικού που ανταποκρίθηκαν άμεσα βοηθώντας κι αυτοί. Θα γίνουν κι άλλες ενέργειες, όπως κάποιος χορός και λαχειοφόρος».

Αν επηρεάζεται η ομάδα με όλα αυτά που αντιμετωπίζει: «Η ομάδα έχει πάει τόσο καλά αγωνιστικά και είναι κρίμα τώρα που φτάνουμε στο τέλος, να μην πάει εκεί που δείχνει ότι μπορεί να πάει. Επειδή οι ποδοσφαιριστές είναι άριστοι σε νοοτροπία, σε χαρακτήρα, σε ήθος, έχουμε καταφέρει και την ώρα της προπόνησης και την ώρα του παιχνιδιού να τα ξεχνάμε όλα. Βάζουμε πάνω απ’ όλα την ομάδα και κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε, ξεχνώντας τα υπόλοιπα».

Αν ξεπεράστηκε ο σκόπελος: «Δείχνει να ξεπερνιέται, αλλά χρειάζεται ακόμα αρκετή προσπάθεια. Δεν λύθηκαν οριστικά τα προβλήματα. Όλοι πρέπει να βοηθήσουν. Ειδικά οι φίλοι του Άρη που βρίσκονται μακριά και έχουν την οικονομική δυνατότητα να το κάνουν, προσφέρθηκαν από μόνοι τους να βοηθήσουν, οπότε περιμένουμε και τη δική τους βοήθεια. Φαίνεται η προσπάθεια να αποδίδει καρπούς και θέλω να πιστεύω στο διάστημα αυτό η ομάδα θα συνεχίσει και θα κάνει το καλύτερο δυνατό να φτάσει όσο ψηλότερα γίνεται. Έχει τις δυνατότητες, είναι καλή ομάδα και όσο περνάει ο καιρός γίνεται καλύτερη. Έχει τα φόντα να τερματίσει στην πρώτη τετράδα. Βλέποντας την κινητοποίηση θα προσπαθήσουμε και εμείς από την πλευρά μας να σταθούμε στο επίπεδο που αρμόζει στην ιστορία αυτής της ομάδας».

 EΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.