Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου, 2020

Θεοδωράκης: Ελπίζω ότι ο σπόρος του διχασμού δεν θα καρποφορήσει – Λεκτική επίθεση από συγκεντρωμένους

θεοδωράκηςΟ κ. Θεοδωράκης επισήμανε ότι «Την Κυριακή το βράδυ ενωμένοι θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε το μεγάλο πρόβλημα της χώρας και να δυναμώσουμε την ευρωπαϊκή της πορεία» και εξέφρασε την ελπίδα, ο πρωθυπουργός της χώρας να τηρήσει αυτή του την υπόσχεση.

«Ελπίζω ότι ο σπόρος τους διχασμού, που τόσο απερίσκεπτα έριξαν κάποιοι στην ελληνική κοινωνία, δεν θα καρποφορήσει» δήλωσε ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος και εκτίμησε ότι «ο λαός θα παραμερίσει όλους τους άφρονες που πιστεύουν ότι ήρθε η ώρα για έναν επόμενο διχασμό».

Ο κ. Θεοδωράκης επισήμανε ότι «Την Κυριακή το βράδυ ενωμένοι θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε το μεγάλο πρόβλημα της χώρας και να δυναμώσουμε την ευρωπαϊκή της πορεία» και εξέφρασε την ελπίδα, ο πρωθυπουργός της χώρας να τηρήσει αυτή του την υπόσχεση.

Ένταση επικράτησε κατά την προσέλευση του κ. Θεοδωράκη στο εκλογικό τμήμα, όταν συγκεντρωμένοι του επιτέθηκαν λεκτικά, χαρακτηρίζοντας τον ανεπιθύμητο και απαίτησαν την άμεση απομακρυνσή του.

skai.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.