Κυριακή, Μάιος 19, 2019

Θεοδωρίδης: «Να σεβαστούμε αλλά να μην φοβηθούμε τον ΠΑΟΚ»

138900470372 Ο Γιώργος Θεοδωρίδης τόνισε ότι η ομάδα του δεν θα πρέπει να φοβηθεί αλλά μόνο να σεβαστεί τον ΠΑΟΚ, σε δηλώσεις του αποκλειστικά στο Novasports.gr και τον Γιώργο Μαρκόπουλο.Αναλυτικά όσα είπε:

Για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ: «Αρχικά είμαστε αισιόδοξοι λόγω του προηγούμενου αποτελέσματος που μα ς έδωσε ψυχολογία. Πάμε σε μία δύσκολη έδρα αλλά έχουμε τις δυνατότητες και θα επιδιώξουμε το καλύτερο».

Για το πώς θα παίξει ο Παναιτωλικός κόντρα στον ΠΑΟΚ: «εάν δούμε τη βαθμολογία είμαστε σχετικά όλοι κοντά. Υπάρχει μικρή βαθμολογική διαφορά. Θα παίξουμε απελευθερωμένα και θα κοιτάξουμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».

Για το ποια είναι η δυναμική του ΠΑΟΚ: « Ο ΠΑΟΚ είναι μια καυτή έδρα και το ξέρει όλη η Ελλάδα. Αυτή είναι η μεγάλη του δύναμη όπως και ο κόσμος της.  Γνωρίζω και τη δυναμική του ΠΑΟΚ στο εξωτερικό. Θα κοιτάξουμε εμείς να πιστέψουμε και να πάρουμε κάτι θετικό».

Για το τι χρειάζεται ο Παναιτωλικός για να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα: «Δεν χρειάζεται να υπάρχει φόβος αλλά μόνο σεβασμός. Δεν χρειάζεται να κρυφτούμε ή να μην τολμήσουμε πράγματα. Να ακολουθήσουμε όσα μας πει ο προπονητής μας».

Για το ποιο είναι το ατού του ΠΑΟΚ: «Δεν στεκόμαστε σε παίκτες. Ο ΠΑΟΚ έχει ανέβει επίπεδο και το να είσαι εκεί σημαίνει ότι είσαι καλός παίκτης. Εμείς θα επικεντρωθούμε σε εμάς και να είμαστε δεμένοι αγωνιστικά και πνευματικά για να τους αντιμετωπίσουμε. Ο προπονητής θα κρίνει το πώς θα παίξουμε. Εμείς θα ακολουθήσουμε τις οδηγίες του και αυτό έχει δείξει ότι είναι μια πετυχημένη συνταγή».

novasports.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.