Τρίτη, 2 Μαρτίου, 2021

Θεοδωρίδης, Τεννές και Κωστούλας “έφεραν” τον Χαριστέα στο Αγρίνιο

Θεοδωρίδης, Τεννές και Κωστούλας “έφεραν” τον Χαριστέα στο Αγρίνιο


Ο φίλος του Γιώργος Θεοδωρίδης, η παρουσία του Μπάμπη Τεννέ, αλλά και ο τρόπος που τον προσέγγισε από την πρώτη στιγμή ο πρόεδρος Φώτης Κωστούλας είναι για τον Άγγελο Χαριστέα οι τρεις βασικοί λόγοι που επέλεξε τον Παναιτωλικό!

Ο διεθνής φορ, απαντώντας σε όσους τον θεωρούν… τελειωμένο ότι θα τον δουν εντός αγωνιστικού χώρου, ενώ χαρακτήρισε τον Παναιτωλικό «νοικοκυρεμένο σύλλογο»!

Αναλυτικά η συνέντευξη του 31χρονου άσου της Αγρινιώτικης ΠΑΕ στην «Real News» έχει ως εξής:

-Πολλοί απόρησαν με την επιλογή σου. Είχες δηλώσει, άλλωστε, πως δεν θέλεις να επιστρέψεις γρήγορα στην Ελλάδα.
«Έτσι είναι. Μα θεωρώ ότι έκανα τον κύκλο μου στο εξωτερικό, έζησα σπουδαίες στιγμές., κέρδισαν τίτλους, δόξα, είμαι ευχαριστημένος και νιώθω πλήρης. Είχα πει πως είτε θα περιμένω κάτι αξιόλογο απέξω είτε θα πάω στον Παναιτωλικό. Αυτό τελικά και διάλεξα και δεν το μετανιώνω καθόλου».

-Κρούσεις από τους μεγάλους του ποδοσφαίρου μας είχες;
«Να σου πω την αλήθεια, δεν ψάχτηκα. Αισθάνομαι ότι ήρθα σε μία νοικοκυρεμένη ομάδα και θα κάνω ό, τι μπορώ για να τη βοηθήσω στους στόχους της. Βρήκα θαυμάσιο κλίμα και πιστεύω ότι με περιμένει νέο ξεκίνημα. Αυτό που ήθελα και είχα ανάγκη, δηλαδή».

-Έπαιξε ρόλο το χρήμα στην επιλογή σου;
«Τον Παραμικρό. Αυτοί που με ξέρουν καλά, γνωρίζουν πως σκέφτομαι και ενεργώ. Για τρεις λόγους ήρθα στον Παναιτωλικό, για τον φίλο μου τον Γιώργο Θεοδωρίδη, τον Μπάμπη Τεννέ που έχουμε συνεργαστεί παλιά και τον εκτιμώ πολύ και, φυσικά, τον πρόεδρο, τον κύριο Κωστούλα, που αμέσως μ’ έκανε να αισθανθώ σαν στο σπίτι μου».

-Δεν σ’ επηρέασε στην απόφαση σου η περιρρέουσα κακή ατμόσφαιρα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Δεν είπες, δηλαδή, που πάω τώρα;
«Όχι, γιατί ξέρω σε ποια ομάδα ήρθα. Και να σου πω και κάτι; Νιώθω ήδη ότι κάτι αλλάζει στον τόπο μας, πως όσοι έκαναν κακό θα το πληρώσουν και πως η ατιμωρησία θα λάβει τέλος. Κι όλα αυτά με το που ξαναγύρισα στην πατρίδα. Λες να έφερε γούρι; (γέλια) Μακάρι».

-Σ’ αυτούς που λένε ότι τελείωσες ποδοσφαιρικά, τι απαντάς;
«Θα με δουν στο γήπεδο».

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.