Σάββατο, 6 Μαρτίου, 2021

Θερμές ευχαριστίες από τη ΓΕΑ στην οικογένεια Σταμουλάκη

Θερμές ευχαριστίες από τη ΓΕΑ στην οικογένεια Σταμουλάκη

Χωρίς τίτλο

ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

Αγρίνιο, 20 Σεπτεμβρίου 2013

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά την οικογένεια Σταμουλάκη για τη μεγάλη χορηγία σε αθλητικό υλικό προς την ομάδα Μπάσκετ. Μια προσφορά που γίνεται στη μνήμη του αείμνηστου και επί μια 25ετια μέλος του Συλλόγου μας Φώτη Σταμουλάκη, που φέτος συμπληρώνονται 5 χρόνια όπου έφυγε από κοντά μας.

Ο Φώτης Σταμουλάκης επί μια 25ετια προσέφερε ανιδιοτελώς τις υπηρεσίες του με συνέπεια και απαράμιλλο ήθος στη Γυμναστική Εταιρεία Αγρινίου, από το πόστο του Γενικού Αρχηγού και του Αντιπροέδρου.

Στη θλιβερή επέτειο των πέντε χρόνων από το θάνατο του, η σύζυγός του Κωνσταντίνα και τα παιδιά του Στέφανος και Μιχάλης αποφάσισαν στην ομάδα που ο δικός τους άνθρωπος λάτρεψε, να προβούν στην συγκεκριμένη ενέργεια δείχνοντας τους ισχυρούς δεσμούς που υπάρχει ανάμεσα στην οικογένεια Σταμουλάκη και το Σύλλογό μας.

Άλλωστε το νεότερο μέλος της οικογένειας, ο Μιχάλης Σταμουλάκης είναι και αρχηγός της ομάδας Μπάσκετ και ταυτόχρονα προπονητής στις ακαδημίες του Συλλόγου.

Ευχόμαστε ότι καλύτερο στην οικογένεια Σταμουλάκη και διαβεβαιώνουμε ότι σαν Διοικητικό Συμβούλιο θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να μη ξεχαστεί ποτέ το ήθος και το έργο του αείμνηστου Φώτη στο Σύλλογό μας.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.