Δευτέρα, 21 Ιουνίου, 2021

Θετικά μηνύματα για Σώκο

Θετικά μηνύματα για Σώκο

2011062700913-previewΣτην Πάτρα βρίσκεται σήμερα ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας κ.Θυμιος Σώκος ο οποίος εχει σειρά συναντήσεων με θεσμικούς φορείς της πόλης και της περιφερειακής ενότητας της Αχαϊας .Ταυτόχρονα ο κ.Σώκος έχει συσκέψεις με τα στελέχη του συνδυασμού του γύρω από οργανωτικά θέματα και γύρω από τη διαμόρφωση του προγράμματος.
Σημειωτέον πως διαμορφώνεται θετικό κλίμα για την υποψηφιότητα του πρώην νομάρχη Αιτωλοακαρνανίας στους τρεις νομούς της Περιφέρειας ενώ η φημολογία θέλει να καταρτίζει δυνατό ψηφοδέλτιο και ειδικά για τη Ηλεία γίνεται λόγος για ηχηρά ονόματα αυτοδιοικητικών παραγόντων που θα συμπαραταχθούν .
Στην Αιτωλοακαρνανία άλλωστε σε αυτή τη συγκυρία μεγάλη είναι η επιρροή του Θύμιου Σώκου και στον κεντροδεξιό χώρο ενώ και  στελέχη της ΝΔ (ακόμη και πολιτευτές) βολιδοσκοπήθηκαν για να συμμετάσχουν στο ψηφοδέλτιό του, με αποτέλεσμα (ασχέτως της άρνησης τους) να εκφράζονται θετικά για την υποψηφιότητά του.

Θέματα που ενδιαφέρουν

6 Σχόλια

 1. ΣΠΥΡΟΣ-ΑΓΡΙΝΙΟ

  ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ (ΩΣ ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ) ΟΛΑ ΣΤΡΑΒΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΟΔΑ ΤΑ ΕΚΑΝΕ

 2. Μαίρη Τ.

  Αφήστε μας στον πόνο μας όλοι σας. Για μας πηγαίνεις να βγεις περιφερειάρχης ή για τον εαυτό σου; Να σώσεις εμάς ή γιατί δε μπορείς να κάνεις χωρίς την πολιτική; Μήπως πάθατε εξάρτηση κύριε Σώκο; Κι εσείς και κάποιοι άλλοι; Υπάρχουν και ψυχίατροι! Εμάς εκεί δε μας στείλατε; Πηγαίνετε κι εσείς να δείτε τι καλά που είναι;

 3. Γιάννης

  Ο πιο σοβαρός πολιτικός σε όλη την Δυτική Ελλάδα!!! Ο μόνος που μπορεί να προσφέρει!!!

 4. ΠΑΝΟΣ G6

  ΓΙΑΝΝΗ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ…ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ ΕΙΣΑΙ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.