Κυριακή, 26 Ιουνίου, 2022

Θετικός απολογισμός του οδοντιατρικού ελέγχου παιδιών στο Αγρίνιο

Θετικός απολογισμός του οδοντιατρικού ελέγχου παιδιών στο Αγρίνιο

27f96829d1cc780896aaf966a1f87b0d_LΛήξη για φέτος του Προγράμματος Προληπτικού οδοντιατρικού Ελέγχου παιδιών στο Κοινωνικό Οδοντιατρείο του Δήμου Αγρινίου

Στα πλαίσια των δράσεων προληπτικής ιατρικής και προαγωγής της υγείας που υλοποιεί ο Δήμος Αγρινίου, διενεργήθηκε και για τη φετινή σχολική χρονιά δωρεάν προληπτικός οδοντιατρικός έλεγχος παιδιών, στο Κοινωνικό Οδοντιατρείο σε συνεργασία με τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Αγρινίου.
Στο Πρόγραμμα Προληπτικού οδοντιατρικού Ελέγχου συμμετείχαν, από τον Οκτώβριο του 2014 έως τον Απρίλιο του 2015, μαθητές Δημοτικών Σχολείων του Δήμου Αγρινίου.
Οι εθελοντές-οδοντίατροι εξέτασαν 884 μαθητές, Δημοτικών Σχολείων της πόλης και Δημοτικών Ενοτήτων και έδωσαν Ατομικά Δελτία προληπτικού οδοντιατρικού ελέγχου, προκειμένου οι γονείς τους να ενημερωθούν για τυχόν προβλήματα και για τη σωστή και έγκαιρη αντιμετώπιση τους.
Στόχος του προληπτικού προγράμματος είναι η διατήρηση της στοματικής υγείας των παιδιών.
Ο Δήμαρχος Αγρινίου, Γιώργος Παπαναστασίου ευχαριστεί τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Αγρινίου για την εθελοντική προσφορά του όχι μόνο στο Πρόγραμμα Προληπτικού Οδοντιατρικού Ελέγχου παιδιών, αλλά συνολικά στη βοήθεια και την παρουσία του στις δράσεις του δήμου.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.