Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου, 2020

“Θηλιά” το οικονομικό για τον Ερασιτέχνη

Ενδεικτικά όσα βιώνει το χάντμπολ
Κρίσιμη είναι η σημερινή έκτακτη γενική συνέλευση του Ερασιτέχνη Παναιτωλικού που θα λάβει χώρα στις 18:00. Αναμένεται να τεθούν τα φλέγοντα θέματα με κυριότερο το οικονομικό που αποτελεί «θηλιά» για το σύλλογο.
Ενδεικτικό της κατάσταση και απογοητευτικό είναι αυτό που βιώνει το τμήμα χάντμπολ. Άνδρες και γυναίκες αγωνιστικά θριαμβεύουν ωστόσο οι πόροι πλέον δεν επαρκούν…  ούτε για τη μετακίνηση των ομάδων στους επόμενους εκτός έδρας αγώνες. Χαρακτηριστικό παράδειγμα: την περασμένη Κυριακή βρέθηκαν χρήματα για να πληρωθούν οι διαιτητές και η γραμματεία των εντός έδρας αγώνων μισή ώρα πριν αρχίσουν. Αν δεν βρίσκονταν τα χρήματα, δεν θ’  άρχιζαν καν οι αγώνες και οι ομάδες θα μηδενίζονταν…Πρέπει λοιπόν άμεσα να υπάρξει κινητοποίηση. Προς το παρόν το χάντμπολ προχωρά χάρις στο μεράκι και τον εθελοντισμό των ανθρώπων του. Κάποιοι βάζουν λεφτά από την τσέπη τους και σύντομα  απλώς δεν θα έχουν άλλα για να συνεχίσουν να το κάνουν!

Σημειωτέον πως υπό αυτές τις συνθήκες  οι άντρες κυνηγούν την άνοδο στην Α2 Εθνική κατηγορία και οι γυναίκες οι οποίες ξεκίνησαν το πρωτάθλημα με -5 βαθμούς ήδη έχουν 6 βαθμούς και έχουν κερδίσει και τις πιο δυνατές ομάδες του πρωταθλήματος

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.